Nova edició de la fira d’intercanvi i segona mà a Valls

Nova edició de la fira d’intercanvi i segona mà a Valls

> Es celebrarà dissabte 25 de setembre al pati de Vallsgenera

La Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l'Ajuntament de Valls organitza la 9a edició de la Fira d'intercanvi i segona mà que tindrà lloc dissabte 25 de setembre, de 10 a 14 hores, al pati de Vallsgenera. La Fira d’intercanvi i segona mà és un espai creat perquè tothom pugui vendre, intercanviar o donar tot allò que ja no necessita però que encara està en bon estat. Així, les persones interessades en participar-hi poden portar a la Fira objectes variats que tenim a casa sense utilitzar, com per exemple el cotxet de nadons, un bressol, llibres, roba, joguines, electrodomèstics, objectes de decoració, material d’esport... però que es troben en bon estat. D'aquesta manera s'evitarà que es converteixin en un residu i se li donarà un nou valor.

La Fira és un espai obert a qualsevol persona major de 16 anys, així com també membres d’associacions i entitats. Es tracta d'un lloc reservat per a participants no professionals, de manera que no hi poden prendre part antiquaris, brocanters, artesans, comerciants amb restes d’estoc... A més, tothom qui ho vulgui pot accedir a la fira a la recerca d’allò que necessiti.

Els interessats en disposar d’una taula a la Fira d’intercanvi i segona mà s'han d'inscriure prèviament a l'adreça de l'ajuntament Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé telemàticament a través del següent enllaç www.valls.cat/vallsmillora La inscripció és gratuïta però el número de places és limitat.

Durant la jornada s’aplicaran els protocols de seguretat i prevenció contra la Covid-19 amb l’objectiu de celebrar l'esdeveniment amb les màximes garanties de seguretat per a organitzadors, expositors i visitants.

VALLS · 15 DE SETEMBRE DE 2021