S’obre la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i d'educació en el lleure infantils i juvenils de Valls

S’obre la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i d'educació en el lleure infantils i juvenils de Valls

El servei municipal de joventut (VallsJove) obre una nova convocatòria per donar suport al lleure educatiu i a l'associacionisme juvenil de la ciutat

Les subvencions es podran sol·licitar a partir del 20 de setembre i s'amplia la dotació pressupostària amb aquesta finalitat

El servei municipal de joventut de l'Ajuntament de Valls, VallsJove, ha obert una nova convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats d'educació en el lleure i a les entitats juvenils per les activitats desenvolupades en el període comprès entre el setembre de 2020 i l'agost de 2021. El servei de joventut fa anys que destina una partida del pressupost a donar suport econòmic a les entitats de lleure infantils i juvenils, com a mesura de suport a l'associacionisme en el camp del lleure, i juvenil en general, per a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. 

Les entitats poden presentar les sol·licituds fins al proper dia 8 d'octubre de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Valls. Les entitats trobaran tota la documentació necessària al web del servei municipal de joventut (www.vallsjove.cat) o a la seu electrònica de l'Ajuntament (seu.valls.cat). No obstant això, el servei de joventut es disposa a les entitats per a resoldre tots els dubtes i acompanyar en la tramitació electrònica i la presentació de la documentació.

La convocatòria d'aquest any, presenta alguns canvis respecte les edicions anteriors, a causa de la modificació de les bases que es van realitzar a principis de 2021, resultat del treball conjunt de les entitats i dels servei, entre les que destaca l'ampliació de les ajudes que passen de 500 a 750 euros per a les entitats juvenils i de 500 a 1.000 euros per a les entitats del lleure.

Amb aquestes subvencions des del servei de joventut es vol fomentar la participació de les entitats en projectes de barri i ciutat; potenciar la formació d'educadors/es en el camp del lleure; donar suport al funcionament ordinari i extraordinari de les entitats juvenils; promoure la cohesió social; assegurar una oferta diversificada d'activitats socioculturals juvenils, i donar suport a les activitats obertes de caire lúdic, cultural o festiu.

Les subvencions a les entitats juvenils i del lleure que convoca VallsJove és una de les accions recollides en el Pla Local de Joventut vigent on es contemplen totes les polítiques municipals de joventut a implementar durant el període de vigència d'aquest. 

Les entitats interessades poden contactar amb el servei de joventut a través del telèfon: 977 609 849 / 630 476 151, mitjançant correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presencialment al carrer Sant Pere, 2 (primera planta), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores.

VALLS · 20 DE SETEMBRE DE 2021