Principals Acords Junta de Govern

Principals Acords Junta de Govern

Licitació de la nova il·luminació de l’Estadi del Vilar. La Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica i els plecs de clàusules per a la licitació dels treballs d’instal·lació de la nova il·luminació de l’estadi de futbol del Vilar, amb un pressupost de 57.422 euros IVA inclòs. Aquest projecte va ser un dels escollits per la ciutadania en la darrera convocatòria de pressupostos participatius. La inversió permetrà modernitzar la totalitat del sistema i adequar la il·luminació de l’estadi a les necessitats de la pràctica del futbol.

Subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament. La Junta ha aprovat els convenis amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a la concessió de subvencions a diversos projectes que impulsa l’entitat. En concret, s’ha aprovat una subvenció de 3.742 euros destinada a finançar el projecte de recuperació d’estudiants provinents de famílies vulnerables afectades per la Covid-19 al Senegal i de 2.514 euros al projecte de suport a mares solteres del Marroc per fomentar la seva inserció sociolaboral, així com mesures per fer front als efectes de la pandèmia.

Subvencions a entitats. La Junta de Govern ha aprovat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament de Valls i les colles Joves Xiquets de Valls i Vella dels Xiquets de Valls. La Junta ha aprovat la concessió d’una subvenció de 40.000 euros a cadascuna de les entitats pel seu funcionament ordinari, el manteniment de les seves instal·lacions i la promoció del fet casteller. D’altra banda, també s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball (AAEET) que regula la concessió d’una subvenció municipal de 6.500 euros a la revista «Cultura» que edita l’entitat. La Junta també ha aprovat la concessió d’una subvenció de 5.000 euros a l’Associació Amics de la Música de Valls d’acord amb el conveni que estableix la col·laboració municipal amb l’entitat per les activitats que desenvolupa, entre elles el cicle de concerts Nits de Clàssics.

 

VALLS · 23 DE SETEMBRE DEL 2021