Nova edició del programa “Cultura Participativa”

Nova edició del programa “Cultura Participativa”

Es va reprenent el batec del teixit associatiu

El teixit associatiu vallenc, batega de nou amb una nova edició del programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”. Una vuitantena d’activitats, compreses entre els mesos d’octubre de 2021 i gener de 2022, faran de preludi de les Festes Decennals 2021+1.

Una trentena d’agents culturals són els responsables de les activitats que es duran a terme en aquest període. Així doncs, es podrà gaudir de concerts, conferències, xerrades, exposicions, teatre, cuina, contacontes, fires, visites, entre altres. Algunes de les activitats seran de caràcter extraordinari com ara el Centenari del Cinema Amateur, les jornades sobre l’església de Sant Francesc de Paula o el concert d’aniversari organitzat per la Societat Aroma Vallenca i algunes altres, es tornen a fer després de l’aturada per la pandèmia, com és el Festival de Jotes del Centro Aragonés o el teatre de la Llar del jubilat, per exemple.

Val a dir que la realització d’aquestes activitats, queda supeditada a la normativa i restriccions vigents en matèria sanitària dictades per les autoritats competents en referència a la contenció de la pandèmia de la Covid19.

El conjunt de les activitats, es bustiarà en una edició impresa a totes les llars vallenques i també es podrà aconseguir als taulells de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Oficina de Turisme, la Biblioteca Carles Cardó, el Teatre Principal i Vallsgenera. En línia, es podrà consultar a través de l’agenda de la pàgina web municipal (www.valls.cat) i de l’aplicació per a dispositius mòbils VallsApp, que ja compta amb més de 5.600 descàrregues i permet actualitzar permanentment el contingut i la introducció de noves activitats que es puguin organitzar.

Els diferents agents culturals han estat Amics de la Música, Arxiu Municipal de Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA), Àvies i avis per la llibertat, Biblioteca Carles Cardó, Cambra de Comerç i Indústria, Campaners de Valls, Centre Cívic, Centre de Lectura, Centro Aragonés, Cine Club Valls, Cuina rebel, Filmoteca de Catalunya, Grup de Nadal d’artistes vallencs, Grup del Teatre Principal, Increïble Comestible – Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Joventuts Musicals de l’Alt Camp, La Tribu, Llar del Jubilat i Pensionista, Museu de Valls, Oficina de Turisme, Parròquia de Sant Joan, Regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat, Societat Coral Aroma vallenca, Taller d’Art de Valls de la Diputació de Tarragona, Valls en Transició i Vallsgenera.

211005 CulturaValls

Descarregar programa

VALLS · 5 D’OCTUBRE DE 2021