La regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat i el Col·legi Claret signen un conveni que regula una nova col·laboració

La regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat i el Col·legi Claret signen un conveni que regula una nova col·laboració

El regidor d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, i el director del col·legi Claret de Valls, Josep Fusté, han signat aquest dimarts 5 d’octubre un conveni que regula una nova col·laboració entre les dues parts.

La finalitat d’aquest conveni és regular una nova iniciativa de caire intergeneracional. Els alumnes de 3r d’ESO del col·legi Claret realitzen una assignatura de caire comunitari en la que realitzen activitats de suport comunitari i social de caire intergeneracional. 

La proposta de que una de les activitats de suport que realitza l’alumnat fos amb gen gran va sorgir en una Taula de Salut Comunitària, on es va proposar que l’alumnat donés suport al taller de memòria organitzat des del PLACI (Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva) al barri Alt Camp i que s’imparteix els dimarts a la tarda seguint el calendari escolar.

Des d’aquella primera proposta la tècnica de gent gran del PLACI, Susanna Dasca, i la cap d’estudi d’ESO del col·legi Claret, Maria Teresa Novau, han anat detallant com serà aquesta col·laboració, que s’iniciarà després de la signatura del conveni.

Les activitats d’intergeneracionals són una de les demandes recopilades per part de la gent gran i que estan recollides en el Pla de la Gent Gran.

211005conveniclaret

VALLS · 5 D’OCTUBRE DE 2021