El 13 i 14 d'octubre inicia la reserva i venda d’entrades per Santa Úrsula a Valls

El 13 i 14 d'octubre inicia la reserva i venda d’entrades per Santa Úrsula a Valls

> Les localitats són a preus simbòlics i algunes gratuïtes

>DESCARREGAR EL PROGRAMA

211008Santarsula

Dimecres 13 d’octubre es posen a disposició dels espectadors en la taquilla dels JCA Cinemes de Valls les entrades per a l’estrena de la pel·lícula “El pas. Santa Úrsula 1981”, prevista per al dijous 21 d’octubre a les 20 h. La taquilla està oberta diàriament des de les 17.15 fins a les 21 h, i aquestes localitats són gratuïtes. El film retrata el canvi d’època castellera que va suposar la diada de l’octubre de 1981, en què la Colla Vella va descarregar el primer quatre de nou amb folre del segle XX i la Colla Joves feu el mateix amb el cinc de vuit. Amb aquella jornada les colles vallenques i, per extensió, el món casteller feren un pas enorme recuperant nivells no assolits des del segle XIX. En concret el darrer castell de nou s’havia vist l’any 1893. Amb aquella diada va començar la segona època d’or dels castells. L’acte de presentació comptarà amb la participació del periodista vallenc Josep Carles Rius, i president del Consell de la informació de Catalunya i de la Fundació Periodisme Plural, així com de l’equip artístic i tècnic de la pel·lícula i de representants de les dues colles dels Xiquets de Valls.

Dijous 14 d’octubre a partir de les 10 h del matí tant on line a www.valls.cat o a la taquilla del Teatre Principal s’habilitaran les entrades al preu simbòlic de 2 € de l’espectacle familiar “Candela, la de la colla de les estels”, que es podrà veure dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre a les 18 h al mateix escenari; les del concert de gralla amb ball de gegants del migdia del dissabte de Santa Úrsula al convent del Carme, així com les de la carretillada del ball de diables de Valls acompanyat de la resta de grups de foc locals que es realitzarà el mateix dissabte a la tarda. També es podran reservar les entrades gratuïtes per a la visita guiada “Indrets Castellers Vallencs”, que té lloc el mateix cap de setmana en sessions de matí i tarda de dissabte, i diumenge al matí, conduïda per la comunicadora audiovisual Eli Carnicé.

Finalment, les sessions del divendres, dissabte i diumenge de Santa Úrsula de la pel·lícula “El pas. Santa Úrsula 1981”, es podran recollir diàriament a taquilla 30 minuts abans de cada sessió fins exhaurir existències. Les projeccions comencen a les 20 h.

Els horaris de la taquilla del Teatre Principal són des demà dijous 14 fins al diumenge 24 de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, excepte diumenge 17 que roman tancada. Els horaris de taquilla de JCA Cinemes són a les tardes de 17.15 a 21 h. 

VALLS · 13 D’OCTUBRE DE 2021