Arrenca la nova campanya comercial «Troba troba»

Arrenca la nova campanya comercial «Troba troba»

> La iniciativa està dirigida a infants, que hauran de localitzar l’objecte intrús a cada establiment comercial

1211013trobatroba

Aquest dimecres, 13 d’octubre, ha començat la campanya «Troba Troba», es tracta d’una iniciativa impulsada per Comerç de Valls amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls. La iniciativa està dirigida a nens i nenes fins a 12 anys i finalitza el 27 d’octubre. 

Els infants que hi participin han de trobar l'objecte intrús dins dels establiments comercials que formen part de la campanya, és a dir, aquell objecte que no pertany a la seva botiga ja que no es ven a l'establiment ni tampoc està integrat a la decoració del local.

Un total de 34 establiments formen part la campanya comercial, els quals tenen un cartell identificatiu a la porta i on es trobarà el full per participar. Els nens i nenes hauran de trobar a dins dels establiments els objectes intrusos, apuntar-lo al full de la campanya i quan estigui tot emplenat s’ha d’entregar en qualsevol botiga adherida a la iniciativa.

Posteriorment es farà un sorteig entre tots els infants que hi hagin participat, els regals són cistelles de productes dels mateixos establiments que formen part de la campanya comercial.

Descarregar full de participació

211013CARTELL trobatroba

VALLS · 13 D’OCTUBRE DE 2021