Comencen les obres de millora de l'aparcament i del solar del barri de Santa Gemma

Comencen les obres de millora de l'aparcament i del solar del barri de Santa Gemma

> S'estima que les obres finalitzin abans d’acabar l’any

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d’adequació de la zona d’aparcament del Barri de Santa Gemma i el solar per l'Associació de Veïns, ubicats al carrer Figuerola, per tal de millorar-ne l'accessibilitat i la seva funcionalitat. L'actuació, amb un pressupost de 38.418 euros, consisteix a anivellar la part de l'aparcament i senyalitzar-ne les places d'estacionament pels vehicles i l'orientació de circulació. 

Pel que fa a la part del solar on l’associació de veïns té el seu local, també s'hi anivellarà el terreny i s'adequarà com a espai d'ús públic, amb la plantació d'arbres i arbustos ornamentals i la instal·lació de dos bancs, una font i un nou sistema d'il·luminació. Les dues parts quedaran separades per un mur de nova construcció per garantir la seguretat dels veïns.

Es preveu que les obres finalitzin abans d’acabar l’any. Durant el transcurs dels treballs hi haurà algunes afeccions als serveis municipals de clavegueram, enllumenat públic i aigua potable, que seran notificats pertinentment als veïns de la zona afectats.

211027SantaGemma

VALLS · 27 D'OCTUBRE DE 2021