Valls es promociona a la 42a Fira d'Andorra la Vella

Valls es promociona a la 42a Fira d'Andorra la Vella

> El certamen ha tingut lloc els dies 22, 23 i 24 d'octubre

La ciutat de Valls ha estat present, un any més, a la Fira d'Andorra la Vella, l'esdeveniment més important del país, que s'ha celebrat els dies 22, 23 i 24 d'octubre al Parc Central de la capital andorrana. L'Oficina Municipal d'Informació i Turisme i Visita Valls han ensenyat els atractius turístics, les rutes guiades, el patrimoni i les tradicions vallenques als més de 70.000 visitants que s'hi han apropat.

L'estand vallenc ha entregat més 2.000 tríptics i fulletons i ha ofert informació a més de 2.500 persones que s'han interessat per visitar la ciutat en els propers mesos. L'inici de la nova temporada de calçotades o la imminent celebració de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela han estat les informacions més sol·licitades.

Fa molts anys que Valls està representada en aquest esdeveniment per promocionar la capital de l'Alt Camp, fruit dels més de cinquanta anys d'agermanament entre les dues ciutats. La Fira d'Andorra la Vella és una fira multisectorial d'interès internacional que gira al voltant de diversos eixos com el turisme, l'oci, el lleure, l'esport o la vida sana. 

211028Turisme

VALLS · 28 D'OCTUBRE DE 2021