VisitaValls patrocinarà al pilot de motocròs vallenc Albert Martín

VisitaValls patrocinarà al pilot de motocròs vallenc Albert Martín

> La moto amb la que participarà a la propera edició del Dakar estarà exposada a l'Oficina de Turisme del 2 al 5 de novembre

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, i Albert Martín, pilot de motocròs de l'equip Twin Trail Racing Team, han signat, aquest dimarts 2 de novembre, un acord de patrocini. D’aquesta manera l’ajuntament de la ciutat patrocinarà al pilot vallenc que participarà a la propera edició del Dakar. Martín ha incorporat el logo de VisitaValls a l'equipació amb la què competirà i també tindrà una banderola amb la mateixa imatge perquè la porti a les competicions. Per altra banda, la moto amb la que correrà, estarà exposada a l'Oficina de Turisme del 2 al 5 de novembre perquè tothom qui ho vulgui la pugui visitar.

La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls té com un dels seus objectius la promoció de la ciutat en general i especialment el foment del turisme, així com la promoció, proporcionar una posició competitiva de ciutat, basada en transmetre als visitants l'autenticitat, la singularitat i incentivar-los a viure experiències úniques.

Així mateix, es produeix una consonància entre els valors derivats de la pràctica de l'esport, com són, la cultura de l'esforç, la tolerància, l'honestedat, el respecte, el sacrifici i la superació personal i els valors que estan incorporats en la Regidoria de Comerç i Turisme de Valls. L'esport en general i els esdeveniments esportius en particular que comporten aquestes competicions esportives de motocròs, poden establir unes relacions bidireccionals amb la Regidoria de Comerç i Turisme, per afavorir el desenvolupament turístic de la ciutat de Valls mitjançant els esdeveniments esportius a través de la difusió i promoció de la imatge de la ciutat.

211102patrociniAlbertMartn

VALLS · 2 DE NOVEMBRE DE 2021