L’Ajuntament de Valls renova el conveni amb la Llar del Jubilat

L’Ajuntament de Valls renova el conveni amb la Llar del Jubilat

> El conveni regula la concessió d'una subvenció per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2021 així com també el manteniment dels espais de la seu actual

El regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, han signat, aquest dimarts 9 de novembre al matí, el conveni de col·laboració que permet garantir iniciatives destinades a la gent gran. El conveni, que es renova cada any, preveu l'aportació per part de l'Ajuntament d'11.250 euros per destinar a les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.

Amb aquesta rúbrica, el consistori vallenc expressa la voluntat de col·laborar amb la Llar en l'orientació i assessorament d'activitats que ajuden a la integració social i al desenvolupament individual de la gent gran. A més, el consistori vallenc ajudarà en les despeses de manteniment de l'actual edifici que ocupa la Llar del Jubilat al carrer Maria Codina per garantir el benestar dels socis de l'entitat mentre no està enllestida la nova seu de Can Xapes, així com a les despeses ocasionades per l'adaptació a les mesures de seguretat i neteja per la Covid19 de les activitats que s'han pogut realitzar. 

El conveni neix de l'interès mutu de les dues parts de coordinar-se per a dur a terme funcions d'interès social i fer més eficaç l'atenció a la població gran de Valls.

211109convenillar

VALLS · 9 DE NOVEMBRE DE 2021