El Patronat Municipal d'Esports ofereix ajuts a entitats i esportistes de la ciutat

El Patronat Municipal d'Esports ofereix ajuts a entitats i esportistes de la ciutat

> Les sol·licituds s'han de tramitar de manera telemàtica a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Valls

El Patronat Municipal d'Esports de Valls torna a obrir diverses línies de subvencions dedicades al món de l'esport de la ciutat. Aquesta vegada estan destinades a entitats i esportistes de la ciutat perquè puguin sufragar les despeses que els suposen les seves activitats. La finalitat d'aquests ajuts econòmics és promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l'activitat esportiva a la ciutat.

Pels esportistes vallencs, l'ajut econòmic va adreçat a subvencionar els costos que genera la seva activitat esportiva ordinària durant tota la temporada. Qualsevol persona esportista de la ciutat que competeixi a alt nivell a títol individual pot beneficar-se d'aquesta convocatòria. És necessari que disposi de fitxa federativa vigent, hagi complert els 16 anys en el moment de presentar la sol·licitud i estigui empadronada a Valls. El termini de presentació de la sol·licitud és el divendres 26 de novembre. L'import global de la convocatòria és de 6.000 €.

Les entitats esportives vallenques que organitzin activitats singulars i extraordinàries durant la temporada com premis, campionats, diades, torneigs, marxes, maratons o activitats formatives o similars, poden acollir-se d'aquesta línia de subvencions. El termini de presentació de la sol·licitud acaba el divendres 3 de desembre. L'import global de la convocatòria és de 3.000 €.

Finalment, els esportistes de Valls i l'Alt Camp majors de 14 anys que competeixin a alt nivell esportiu a títol individual, amb fitxa federativa vigent i que estiguin empadronats a la ciutat, poden demanar l'ajut per poder utilitzar gratuïtament les instal·lacions esportives municipals que els esportistes acreditin com a necessàries pels seus entrenaments. El termini de presentació de la sol·licitud és el diumenge 5 de desembre.

La presentació de les sol·licituds es realitza de manera telemàtica a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Valls (https://seu.valls.cat/). Cal presentar una memòria de l'activitat subvencionada en el cas de les entitats, o una memòria esportiva en el cas de les persones esportistes, a més d'un pressupost econòmic. Per realitzar la tramitació es requereix disposar de certificat electrònic. Tota la informació es pot trobar a www.pmevalls.cat.

 

VALLS · 11 DE NOVEMBRE 2021