Torna l'Escape Room al refugi antiaeri de la plaça del Blat

Torna l'Escape Room al refugi antiaeri de la plaça del Blat

> L'activitat ha tingut una molt bona acceptació per part de la ciutat en les diferents ocasions que s'ha celebrat

La ciutat de Valls tornarà a comptar aquest hivern amb un escape room de quilòmetre zero, ubicat a l'antic refugi antiaeri de la plaça del Blat. Des de l'Oficina Municipal d'Informació i Turisme s'ha decidit reprendre l'activitat després de la bona rebuda que ha tingut per part dels vallencs en les diverses ocasions que es va dur a terme al llarg de l'any 2020. Enguany no es va poder organitzar a causa de les restriccions decretades a causa de la pandèmia. L'activitat s'iniciarà precisament amb les persones que, tot i tenir la reserva feta, no van poder realitzar-la aquest any amb motiu de les mesures vigents.

L'escape room està contextualitzat amb l'espai històric on es realitza. Els concursants tindran la missió de desactivar una bomba de la Guerra Civil a punt d'explotar. En cadascuna de les sessions hi podran participar fins a quinze persones, repartides en tres equips de cinc membres cadascun. Cada grup haurà de treballar en equip i fer ús de tot el seu enginy per anar superant les diferents proves amb un màxim d'una hora per resoldre tots els misteris i desactivar l'explosiu que s'amagarà a les galeries de l'antic refugi.

L'activitat ha estat impulsada per la regidoria de Comerç i Turisme, juntament amb l'Oficina de Turisme, amb l'objectiu d'oferir una proposta d'oci per adults diferent i atractiva que permeti conèixer un espai patrimonial amb tant de significat històric com és el refugi antiaeri situat sota la plaça del Blat.

Inscripcions

Els interessats participar en alguna de les sessions d’aquests escape room al Refugi Antiaeri, han d’inscriure’s prèviament a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme situada al carrer de la Cort número 3 (preu de l’entrada: 5 euros per participant). Per a més informació, poden adreçar-se al 977 612 530 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

escape room refugi valls 10

VALLS · 12 DE NOVEMBRE DE 2021