El Museu de Valls organitza diverses activitats al voltant de l'exposició “Modes Badia. Valls/ Barcelona/ París”

El Museu de Valls organitza diverses activitats al voltant de l'exposició “Modes Badia. Valls/ Barcelona/ París”

> Totes les propostes són obertes al públic

Divendres passat es va inaugurar una nova exposició del Museu de Valls ubicada a l'antiga Biblioteca Popular. Modes Badia. Valls/Barcelona/París, és un repàs històric sobre la trajectòria d'una de les empreses de moda més importants de casa nostra dels anys vint i trenta del segle passat, fundada a Barcelona per una família de vallencs. A més de l'exposició, l'organització ha preparat una sèrie d'activitats paral·leles molt variades per complementar tot el que es pot trobar a la mostra.

La modista vallenca Míriam Benítez oferirà el dissabte 20 de novembre, a les 6 de la tarda, al Museu de Valls, una xerrada per explicar com és la confecció dels barrets. Ella va treballar durant uns anys a Londres exercint com a modista especialitzada en el camp dels barrets. A la xerrada també mostrarà algunes peces confeccionades per ella. A més, el proper dissabte 27, a les 5 de la tarda, també a les instal·lacions del Museu, Benítez impartirà un taller pràctic de confecció d'una roseta per a barret amb cinta Gros Grain. Els assistents hauran de portar tisores, agulles de cap i didal. Per participar el taller, de places limitades, és necessari inscripció prèvia, totalment gratuïta, enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 680653472.

El dijous 2 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, la comissària de l'exposició Pilar Vives oferirà una visita guiada on explicarà tots els detalls de la mostra. Finalment, el divendres 17 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d'actes del Museu de Valls, se celebrarà el concert “Com es vesteix la música: amb quins elements juguen els sastres de la composició?” a càrrec d'alumnes de la Música de Cambra i Orquestra de l'Escola de Música Municipal Robert Gerhard. Al concert s'hi podran escoltar obre de Jean-Phillipe Rameau, Alessandro Scarlatti, Robert Schumann, Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré, Klaus Badelt, Charles Aznavour i Nino Rota.

211118cartellBadiaModificat

Horaris de visita de l'exposició

L'exposició es podrà visitar fins el 6 de gener de 2022. L'entrada a la mostra és gratuïta i els horaris de visita són els següents: dimarts de 17 a 20 h, de dimecres a dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d'11 a 14 h.

 

VALLS · 18 DE NOVEMBRE DE 2021