El Patronat Municipal d'Esports signa un conveni de col·laboració amb l’Institut Jaume Huguet

El Patronat Municipal d'Esports signa un conveni de col·laboració amb l’Institut Jaume Huguet

> L'objecte del conveni és la realització de pràctiques remunerades en l’àmbit de l’activitat física i l’esport

Enric Garcia, president del Patronat Municipal d’Esports, i Josep M. Soler, director de l’Institut Jaume Huguet, han signat un conveni de col·laboració que permetrà als alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva en modalitat dual realitzar pràctiques remunerades al Patronat d’Esports.

L’Institut Jaume Huguet de Valls és el primer de Catalunya a oferir aquest cicle formatiu en modalitat dual. El sistema dual es caracteritza per alternar de manera simultània la formació acadèmica al centre docent amb la realització de pràctiques remunerades en empreses, en aquest cas, empreses i entitats del sector de l’activitat física i l’esport.

La col·laboració entre l’Institut Jaume Huguet i el Patronat d’Esports Valls ve de lluny, perquè des de l’inici del cicle formatiu l’Ajuntament de Valls ha posat a disposició del centre docent les instal·lacions esportives municipals perquè els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva puguin realitzar bona part de l’activitat lectiva de diferents esports.

Amb la signatura del present conveni marc es reforça la col·laboració entre el Patronat d’Esports i l’Institut Jaume Huguet per a la formació dels alumnes del cicle formatiu i, junt amb la resta d’activitats formatives, reforça el Patronat d’Esports com a entitat de referència en la formació dels futurs professionals de l’àmbit de l’activitat física i l’esport.

211118convenijaumehuguet2

VALLS · 18 DE NOVEMBRE DE 2021