Passaport Covid per accedir als serveis esportius

Passaport Covid per accedir als serveis esportius

El Patronat Municipal d'Esports de Valls informa que, a l'espera de la publicació de la normativa corresponent al DOGC, tot sembla indicar que a partir de demà divendres dia 26 de novembre serà necessari presentar el certificat Covid digital de la UE per accedir als centres i als serveis esportius. Per aquest motiu, a partir de demà divendres, se sol·licitarà el certificat a totes les persones usuàries majors de 12 anys.

La mesura afectarà, en principi, a tots els serveis del Patronat d'Esports: ús lliure de piscina i sala de fitness, activitats dirigides i cursos. També als serveis de restauració que es troben a les instal·lacions esportives. Queda pendent que la normativa concreti com afectaran les mesures a les persones acompanyants i a l'activitat esportiva de les entitats.

El Patronat d'Esports està treballant en la implementació d'una eina informàtica que permeti l'acreditació del certificat només una primera vegada. Des del PME es recorda la importància de seguir les mesures de seguretat sanitàries per a la contenció de la Covid tot i les molèsties que pot provocar als usuaris i usuàries dels serveis esportius municipals.

El certificat Covid digital es pot obtenir descarregant al mòbil l'aplicació de La Meva Salut o consultar a l'ordinador lamevasalut.gencat.cat.

 

VALLS · 25 DE NOVEMBRE DE 2021