El Centre Cultural municipal de Valls renova la seva imatge amb l’estrena d’una nova càmera negra

El Centre Cultural municipal de Valls renova la seva imatge amb l’estrena d’una nova càmera negra

L’equipament també presenta un nou terra escènic i el repintat complet de la sala i escenari

> Els Teatres de Valls han finalitzat la instal·lació dels nous telons i cortinatges

> La segona fase d’aquesta important renovació tècnica tindrà lloc al gener

211202CentreCultural2

Durant els darrers dos mesos, els Teatres de Valls han acollit una important renovació tècnica, amb especial incidència al Centre Cultural, espai escènic que presenta ara una imatge totalment renovada. Després de la primera fase de l’actuació, aquest equipament inaugurat per les Festes Decennals de l’any 1991, lluirà un nou terra d’escenari, nous telons i cortinatges, així com una renovació en la pintura del teatre, que ha permès enfosquir tant el pati de butaques com el mateix escenari. Les millores permetran que els espectadors puguin mantenir una major atenció en la representacions teatrals dins la caixa negra.

La segona fase està prevista iniciar-la el proper mes de gener, per tal que l’equipament estigui en òptimes condicions de cara a la programació artística de les Festes Decennals 2021+1. En concret, la segona fase es concentrarà en els treballs de pintura del vestíbul d’entrada, bar, baranes de la sala i camerinos. Properament també es procedirà a renovar la totalitat de la il·luminació amb llums LED, fent d’aquest un equipament més sostenible. Completaran aquesta important renovació, l’adquisició de nous equips tècnics de llum i so tan al Centre Cultural com al Teatre Principal.

Precisament, en el cas del Teatre Principal, el coliseu vallenc ha renovat també els seus telons. Aquesta actuació tèxtil en ambdós equipaments escènics ha estat adjudicada per un import de 31.239 € IVA inclòs. Pel que fa a la renovació del terra escènic del Centre Cultural, els treballs han suposat una inversió de 16.883 € IVA inclòs. En total, la inversió completa als dos espais és de 117.239 €.

 

VALLS · 30 DE NOVEMBRE DE 2021