Vallsgenera organitza la jornada futur jove

Vallsgenera organitza la jornada futur jove

> L'activitat tenia com objectiu explicar la importància de les noves tecnologies en el món laboral als més joves

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha dut a terme aquest dimecres 1 de desembre la jornada Futur Jove. Amb l’objectiu d’explicar la importància de la innovació i les noves tecnologies als més joves de Valls, la Digital Manager, Belen Pueyo, i diverses empreses del territori han compartit la seva experiència. A l’acte hi han assistit els alumnes que cursen 4rt d’ESO dels col·legis Claret, Cor de Maria i dels instituts Jaume Huguet, Narcís Oller i Serra de Miramar, a més dels joves dels programes de formació i inserció i de la Unitat d’Escolarització Compartida de Vallsgenera. 

Rosa Maria Rovira, regidora d’Empresa i Ocupació i presidenta de Vallsgenera, ha obert la jornada i ha destacat la importància d’adaptar-se a les noves situacions i oportunitats que sorgeixen al mercat laboral. En aquest sentit, Belen Pueyo, Digital Manager, experta en màrqueting digital ha compartit la seva experiència professional i ha posat de relleu professions de futur que, en els propers 5 anys estaran a l'alça com Social Media Managers, pilots de drons o especialistes SEO. 

A la jornada també hi han participat cinc empreses del territori que han mostrat la seva experiència i com apliquen les noves tecnologies en el seu dia a dia. En concret, hi han pres part Rafel Rafí de REM Experience que ha presentat com la realitat virtual i la realitat augmentada ofereixen noves maneres de comunicar; Jan Barrabeig de BRB Karts, fabricant de karts elèctrics i amb un 90% de components reciclables; Adrià Agramunt, de Viajes para ti!, que ha explicat que el futur de les agències de viatge recau en internet; Albert Esteve d'AES Consultoria que ha mostrat com la tecnologia és essencial en el sector de la logística perquè els productes arribin als consumidors; i Lluís Campmajó, de Campmajó Bikes, que ha portat a l'escenari una de les bicicletes adaptades que fabriquen. La jornada ha finalitzat amb un Kahoot de preguntes sobre l'acte i els guanyadors han obtingut dues entrades per al cinema.

211201Futur

VALLS · 1 DE DESEMBRE DE 2021