La Sala de la Cooperativa es converteix, un any més per Nadal, en “la Fàbrica de les Il·lusions”

La Sala de la Cooperativa es converteix, un any més per Nadal, en “la Fàbrica de les Il·lusions”

> El Centre Cívic de Valls projecta, de nou, un espai perquè els més petits descobreixin la màgia dels preparatius del repartiment dels regals dels Reis d'Orient

> La Fàbrica de les Il·lusions comptarà amb melodies pròpies, obra del músic Roger Cantí

> L'activitat se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h

211202illusions

El Centre Cívic de Valls realitzarà per tercer any consecutiu i per les festes de Nadal La Fàbrica de les Il·lusions, que se celebrarà a la sala de la Cooperativa Agrícola els propers dies 2, 3 i 4 de gener.Es tracta d'un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s'endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d'Orient. 

En aquest espai els infants podran descobrir com el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l'Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Un viatge amb el que ajudaran a fer possible que els nens i nenes de tota la ciutat aconsegueixin rebre els seus desitjos la nit més màgica de l'any.

 La música, una nova protagonista de l’espectacle.

Una de les novetats d’aquesta edició serà la música, que ocuparà un paper protagonista a través de la figura l’Estel. D’aquesta manera, La fàbrica tindrà la seva pròpia melodia que serà interpretada en directa per l’Estel.

Els nens i nenes que assisteixin a La Fàbrica interactuaran amb els diferents secretaris/es allí presents, que els ajudaran en les diferents tasques que es requereixen perquè les cartes i els desitjos arribin a bon port.

La Fàbrica de les Il·lusions se celebrarà els dies 2 ,3 i 4 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. L'espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 3 a 11 anys, acompanyats sempre per una persona adulta. Les persones que vulguin visitar la Fàbrica podran adquirir les seves entrades a partir del dijous 9 de desembre a les 18h a través del portal de l'Ajuntament www.valls.cat. El preu de l'entrada serà de 2 € per persona.

La durada de la visita serà aproxima dament de 25 minuts. En el moment de realitzar la compra s'haurà d'indicar el dia i la franja horària en què es vol realitzar la visita i les dades de contacte de cada visitant. Cada persona adulta, podrà acompanyar un màxim de 3 infants (els nens i nenes no podran accedir sols a la Fàbrica). 

Per poder participar de l’activitat caldrà en tot moment seguir i respectar les mesures de control i sanitàries establertes per part de l'organització, entre les quals s'hi compten l'obligatorietat de portar la mascareta (per a majors de tres anys), la desinfecció de mans a l'accedir al recinte i evitar tocar els elements comuns de l'espai.

Aquest projecte se suma a les altres propostes i activitats que oferirà el Centre Cívic durant les festivitats nadalenques al conjunt de la població destinada al públic familiar i infantil, com la cagada del tió el proper divendres 17 de desembre. Per a participar d’aquesta activitat cal realitzar la inscripció a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El projecte compta en aquesta edició amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Grup del Teatre Principal i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines, La Nau-Centre d’art i el Consorci per la Normalització Lingüística.

 

 

FITXA ARTÍSTICA:

Organització 

Ajuntament de Valls; Centre Cívic de Valls 

Direcció artística 

Raül Molina

Escenografia i vestuari

Blanca Ferré

Coreografia

Goretti Pié

Músiques

Roger Cantí

Caracterització

Aitana Sànchez

Cap tècnic

Jordi Cortada

Il·luminació

Albadalejo

So

Clip Xip; Dblumen; Nil Llorach

Artistes

Mariona Escoda; Arnau Sanromà; Marta Cabrera; Ferran Amill; Berta Pla; Pep Velasco; Etna Font; Saray Queralt

 

VALLS · 2 DE DESEMBRE DE 2021