El Mercat d'Art Jove s'ubicarà a la plaça del Museu Casteller per poder acollir totes les parades

El Mercat d'Art Jove s'ubicarà a la plaça del Museu Casteller per poder acollir totes les parades

> La proposta arriba a la seva vintena edició i aplegarà 14 parades de creacions i produccions d'artistes del territori

> Se celebrarà el proper dissabte 18 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal de la ciutat

211213ArtJoveEl dissabte 18 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, arriba una nova edició del Mercat d'Art Jove, en el marc del qual els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. La proposta és impulsada pel servei municipal VallsJove. El Mercat, que enguany se celebrarà a la plaça del Museu Casteller, obrirà les portes a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 9 del vespre. El nou emplaçament del Mercat té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades. 

El Mercat d'Art Jove, que aquest any arriba a la seva vintena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. Aquest any comptarà amb un total de 14 paradistes relacionades amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. 

Amb el pas dels anys, la proposta s'ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per tal donar-li un major relleu i notorietat. Aquest mercat és una gran oportunitat per adquirir productes de proximitat elaborats al nostre territori i reivindicar un Nadal de quilòmetre zero.

Amb el Mercat d'Art Jove, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar lacreacióartísticadel joventdelaciutat i fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població.

 

VALLS · 13 DE DESEMBRE DE 2021