Vallsgenera organitza una trobada empresarial al voltant de la innovació

Vallsgenera organitza una trobada empresarial al voltant de la innovació

L'objectiu de la jornada és conscienciar a les empreses de la importància de la innovació i la tecnologia

Dijous 15 d'octubre la sala d'actes de Casa Caritat acollirà una trobada del sector empresarial impulsada per VallsGenera. L'objectiu d'aquesta jornada és fer prendre consciència de la importància de la innovació i la tecnologia en l'àmbit empresarial, però també trobar un moment de reunió per fer xarxa entre el sector del territori.

L'acte comptarà amb la conferència d'Alfons Cornella, fundador d'Infonomia i de l'Institute of Next, dues empreses especialitzades a repensar el futur empresarial. Cornella és autor de 33 llibres sobre negocis, tecnologia i innovació, així com molts articles breus sobre com les tecnologies poden transformar les empreses. És consultor d'algunes de les companyies més grans d'Espanya i també transmet les seves idees i experiències a través de les seves conferències i seminaris sobre innovació a més de 10.000 persones cada any. En aquesta xerrada adreçada a empreses, professionals i emprenedors, Cornella ha respost a totes les preguntes sobre com es poden impulsar activitats de desenvolupament innovadores dia a dia en l'organització empresarial. 

Per cloure la jornada hi haurà un vermut perquè tots els assistents puguin intercanviar opinions i sensacions en un ambient més distès.

211214Vallsgenera

VALLS · 14 DE DESEMBRE