Més de mil persones ja han visitat l'exposició “Modes Badia. Valls | Barcelona | París”

Més de mil persones ja han visitat l'exposició “Modes Badia. Valls | Barcelona | París”

> La mostra romandrà oberta fins al 6 de gener de 2022

D'ençà que es va inaugurar l'exposició el passat 12 de novembre, més d'un miler de persones s'han apropat a les instal·lacions de l'antiga Biblioteca Popular per veure la mostra Modes Badia. Valls/Barcelona/París, organitzada pel Museu de Valls. Durant aquestes setmanes s'han organitzat diferents activitats paral·leles que han tingut una gran participació ciutadana. L'afluència de gent és constant i en un mes s'ha pogut superar la xifra del miler de visitants.

Aquest cap de setmana tindran lloc dues activitats més al voltant de l'exposició. Divendres, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala del Museu de Valls, se celebrarà el concert “Com es vesteix la música: amb quins elements juguen els sastres de la composició?” a càrrec d'alumnes de la Música de Cambra i Orquestra de l'Escola de Música Municipal Robert Gerhard. Al concert s'hi podran escoltar obres de Jean-Phillipe Rameau, Alessandro Scarlatti, Robert Schumann, Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré, Klaus Badelt, Charles Aznavour i Nino Rota. I el dissabte a la tarda es farà la quarta visita guiada a l'exposició a càrrec de la comissària Pilar Vives. L'aforament ja està complet des de fa dies.

Arran de l'èxit d'aquestes visites, se n'ha programat una nova sessió pel dimarts 28 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre. Serà la cinquena i última visita guiada que es realitzarà. Per assistir-hi cal inscriure's al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'exposició Modes Badia. Valls/Barcelona/París, organitzada pel Museu de Valls, estarà oberta fins al proper 6 de gener de 2022. La mostra fa un repàs històric a la trajectòria d'una de les empreses de moda més importants de casa nostra dels anys vint i trenta del segle passat, fundada a Barcelona per la família Badia, nascuts tots ells a Valls. Amb motiu de la mostra s'ha editat una publicació amb la història de la casa de modes.

L'exposició es pot visitar els dimarts de 17 a 20 h, de dimecres a dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d'11 a 14 h. L'entrada a la mostra és gratuïta

 

VALLS · 15 DE DESEMBRE DE 2021