Vallsgenera organitza la trobada empresarial ‘Innovar en el dia a dia’

Vallsgenera organitza la trobada empresarial ‘Innovar en el dia a dia’

> Alfons Cornella, fundador d'empreses especialitzades a repensar el futur empresarial, ha realitzat una explicació sobre com la innovació és la clau per a l'èxit.

211215Vallsgenera

Per què innovar? En què consisteix? Com es fa? Quan? Quant? Qui? On? Aquestes són algunes de les preguntes que empreses i persones emprenedores es qüestionen a l’hora de fer canvis al seu negoci. Per tal de trobar-hi resposta, Vallsgenera ha organitzat una trobada empresarial amb una conferència a càrrec d’Alfons Cornella, fundador d’Infonomia i de l’Institute of Next, empreses especialitzades a repensar el futur empresarial. 

Cornella ha publicat 33 llibres sobre negocis, tecnologia i innovació, així com molts articles breus sobre com les tecnologies poden transformar les empreses. És consultor d'algunes de les companyies més grans d'Espanya i també transmet les seves idees i experiències a través de les seves conferències i seminaris sobre innovació a més de 10.000 persones cada any.

En la conferència, Cornella ens ha exposat 10 exemples d’empreses que han estat un èxit en innovació. Mirar quines són les necessitats del nostre públic i intentar resoldre-les és un dels consells que ha donat el conferenciant. També, ha subratllat la importància de sempre pensar en el futur i en el que passarà cinc anys endavant. 

L’acte també ha estat un moment de reunió i de fer xarxa entre les empreses del territori. Una ocasió per poder fer comunitat després dels moments tan durs que hem viscut durant la pandèmia de la COVID-19. Per això, una vegada  acabada la conferència hi ha hagut un vermut empresarial on els assistents han pogut compartir experiències.  

 

VALLS · 15 DE DESEMBRE DE 2021