Les Decennals 2021+1 tindran un cava exclusiu elaborat per Adernats de Vinícola de Nulles

Les Decennals 2021+1 tindran un cava exclusiu elaborat per Adernats de Vinícola de Nulles

Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021 + 1 tindran un cava exclusiu elaborat Adernats de Vinícola de Nulles, el centenari celler modernista, obra de l’arquitecte i vallenc il·lustre Cèsar Martinell i Brunet, ha editat el cava amb la imatge gràfica de les Decennals 2021 +1. 

>El centenari celler modernista, obra de l’arquitecte i vallenc il·lustre Cèsar Martinell i Brunet, ha editat el cava amb la imatge gràfica de les Decennals 2021 +1

>Es produirà una edició limitada de 2021+1 ampolles amb un sleever personalitzat que es podran adquirir a les botigues de Valls i degustar als restaurants de la ciutat

211221CavaDecennals

Es tracta del Cava Adernats Reserva Brut, de més de 20 mesos de criança i elaborat amb les tres varietats clàssiques de macabeo, xarel·lo i parellada. Un cava pura expressió del mediterrani que parla dels seus orígens i de l’autenticitat de les terres de Nulles. Fresc i cremós, recorda la seva llarga criança de vint mesos. De bombolla fina i integrada, destaquen aromes de poma verda i cítrics combinats amb fonoll i fruits secs.

El cava tindrà un sleever (funda) personalitzada amb la imatge gràfica de les Decennals 2021+1, que farà de l’ampolla un producte 100% personalitzat per a la commemoració de les festes.

El cava de les Decennals 2021+1 es presentarà al 10è Simposi Casteller en l’àmbit enogastronòmic, que tindrà lloc el dissabte 29 de gener a les 11 h a la Vela Convent del Carme. Es produirà una edició limitada de 2021+1 ampolles que es podran adquirir a les botigues de Valls i degustar als restaurants de la ciutat. 

Adernats de Vinícola de Nulles
La Vinícola de Nulles, amb la Catedral del Vi d’emblema, és un celler modernista de 1917. Aquest edifici emblemàtic, obra de Cèsar Martinell, un dels màxims exponents del moviment modernista, no destaca només per la seva bellesa, sinó per reunir totes les qualitats necessàries per a l’elaboració de vi. Des de l’inici, el celler treballa principalment les varietats blanques autòctones de la zona, el Macabeu, el Xarel·lo i el Moscatell, que donen uns resultats excel·lents. Però també, des de fa un trienni, treballen altres varietats amb gran encert, com són la Parellada i el Chardonnay en blancs, i l’Ull de Llebre i el Merlot en negres. La major part de les 400 hectàrees pròpies de vinya, repartides entre els gairebé 100 socis de la Vinícola, encara estan plantades en vas, fet que propícia poder-ne extreure la millor qualitat, més quan parlem de vinyes velles de més de 80 anys. Tots aquests factors van fer possible l’inici de l’embotellat a Nulles, el 1987 neix Adernats, la marca que portarà el reconeixement a Nulles i a les generacions de viticultors que ho han fet possible. Adernats, nom que prové del conjunt de terres més proper al celler, es manté 25 anys després com la marca de vins i caves referència a Tarragona amb més de 17 productes embotellats.

VALLS · 21 DE DESEMBRE DE 2021