Els Reis d'Orient seran rebuts a la Casa de la Vila per l'alcaldessa de Valls

Els Reis d'Orient seran rebuts a la Casa de la Vila per l'alcaldessa de Valls

Melcior, Gaspar i Baltasar sortiran al balcó de l'ajuntament per saludar a tota la ciutat

211223Reis

Aquest dimecres Ses Majestats els Reis d'Orient tornaran a visitar la ciutat de Valls en la nit més màgica de tot l'any. Aquest any, però, amb l'objectiu d'aconseguir una participació popular més esglaonada durant tota la jornada, la comitiva reial avança de manera extraordinària la seva arribada, que aquest any tindrà un caràcter excepcional a causa de la proximitat amb les Festes Decennals 2021+1. Una de les novetats serà la rebuda dels Reis d'Orient a l'Ajuntament per part de l'alcaldessa, Dolors Farré, qui els donarà la benvinguda a Valls en nom de la ciutat, a partir de la una del migdia. Seguidament, sortiran al balcó de la Casa de la Vila per saludar a tothom que s'aplegui a la plaça del Blat.

Aquesta no serà, però, la primera aparició pública de Ses Majestats, ja que des de les onze del matí s'instal·laran al Campament Reial, una altra de les novetats importants, ubicat a l'exterior de la Sala Kursaal. Durant tot el matí i en les primeres hores de la tarda, els Reis d'Orient, l'Emissari Reial i el seguici de patges i heralds, romandran al seu campament tot esperant l'inici de la cavalcada. Els nens i nenes podran descobrir la comitiva, contemplar el conjunt de carrosses i entregar les últimes cartes.

Al vespre, a partir de dos quarts de set de la tarda i des de la plaça de l'Estació, iniciarà la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient, la qual es desplegarà per tota la ciutat amb les carrosses, camions, músics i milers de joguines per anunciar l'arribada dels tres Savis. Com a novetat, la Cavalcada s'aturarà a l'església arxiprestal de Sant Joan on els Reis d'Orient faran l'adoració al Nen Jesús i visitaran la Mare de Déu de la Candela, la qual excepcionalment es troba al llindar del seu cambril. Tot seguit, es reprendrà la cavalcada que aquest any, a causa de la instal·lació de les lluminàries de les Festes Decennals 2021+1, no passarà pel carrer de la Cort sinó que pujarà per la Muralla de Sant Antoni fins a arribar, com és habitual, al Pati. Allí, la comitiva reial rebrà la clau de la ciutat per part de l'alcaldessa, Dolors Farré, s'adreçaran als nens i nenes i saludaran per darrera vegada a la ciutadania vallenca.


VALLS · 04 DE GENER DE 2022