Els Tres Tombs de Sant Antoni tornaran a comptar amb els tradicionals tortells

Els Tres Tombs de Sant Antoni tornaran a comptar amb els tradicionals tortells

Els dolços estaran elaborats per diferents forns de Valls

220114TortellSantAntoni

Aquest diumenge 16 de gener es celebraran els Tres Tombs a Valls on es podran adquirir els tradicionals tortells. La Societat de Sant Antoni, els forners de la ciutat i la regidoria de Comerç i Turisme han impulsat aquesta iniciativa que servirà perquè durant la jornada es reparteixin els preuats tortells de Sant Antoni. És una manera de consolidar aquesta tradició que es va re-emprendre l’any 2019 coincidint amb el 40è aniversari de Tres Tombs a Valls. 

El tortell, que elaboraran els forns de Pa i degustació Manel, Forn del Carme, Fleca pastisseria Cal Cesc i Pa i pastisseria Ca l’Estevet, es podrà comprar per 3,5 euros i s'espera repartir-ne més de 300 durant el dia gran de la festa acompanyats amb una bossa feta especialment pels Tres Tombs de Valls. Els tortells estaran a un carro que després del primer tomb s’ubicarà a la Font de la Manxa i esdevindrà el punt de venda.

Valls acollirà els Tres Tombs de Sant Antoni, una celebració declarada per la Generalitat Festa Tradicional d'Interès Nacional i una de les més importants del país. Hi participarà la millor col·lecció de carros que es pot veure desfilar per Catalunya i que té a la capital de l'Alt Camp i al seu Centre Històric un dels itineraris de més bellesa plàstica i espectacularitat. Els Tres Tombs atresoren un veritable museu viu del transport amb cavalleries que abandonen els seus llocs de custòdia per fer-se ben visible a les places i carrers.Els Tres Tombs començaran a les 11.30 hores. 

220114SantAntoni2

VALLS · 14 DE GENER DE 2022