Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or, amb la promoció de la Calçotada de Valls

Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or, amb la promoció de la Calçotada de Valls

>Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or són els patrocinadors oficials de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, la manifestació gastronòmica més important de Catalunya. Una diada festiva, popular, tradicional i promocional entorn del calçot i els ingredients que acompanyen una bona calçotada. La Gran Festa de la Calçotada de Valls, que tindrà lloc aquest diumenge 23 de gener, assenyala l'inici de la temporada de les calçotades

>Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or són empreses de la comarca, de proximitat, que elaboren productes de la terra que formen part d'una bona calçotada: les salses i els vins i els caves respectivament. 

>Entre els productes més populars de Salses FRUITS, S&P, es troben la salsa per a la calçotada de Valls i l'allioli. L'empresa, nascuda a Figuerola del Camp (Alt Camp), on treballen més de 50 persones, produeix més de 80 productes d'alimentació artesana. 

>Castell d'Or elabora vins i caves a l'Alt Camp, concretament al celler modernista de la Cooperativa de Vila-rodona. Els Premis Vinari 2021 d'aquest mes de juliol van distingir amb dues medalles de plata a Castell d'Or. El Cava Castell d'Or Brut Imperial (D.O. Cava) i el Vi Blanc Castell d'Or (D.O. Penedès) van ser seleccionats entre els millors vins de Catalunya. 

>Per aquestes raons, tant Castell d'Or com Salses FRUITS, S&P, aquest últim per tercer any consecutiu, es posen al costat de la Calçotada de Valls, fent d’ambaixadors i difonent la imatge de la calçotada entre tots els seus clients, amb la voluntat ferma de continuar oferint productes de qualitat que deixin bon record de la calçotada. 

220118Calotada

Al Pati de VALLS hi haurà un estand de Salses FRUITS, S&P i un de Castell d'Or, on es podran comprar els seus productes, a preus especials per a la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

La col·laboració dels patrocinadors Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or a la Gran Festa de la Calçotada de Valls inclou l’edició del CARTELL OFICIAL i del PROGRAMA OFICIAL i a tots els elements de BENVINGUDA, comunicació i publicitat exterior de la festa, i del web de la Gran Festa de la Calçotada:

festacalcotadavalls.cat

El patrocini també s’ha fet càrrec del canvi cap a bosses de paper reciclat que contenen les degustacions de calçots i salsa Calçotada Valls; també del PITET OFICIAL de la GRAN FESTA DE LA CALÇOTADA, que es regala amb la bossa degustació; i com a novetat d’aquesta edició la bossa degustació inclourà un botellí de cava Castell d’Or.

Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or també aporten a la festa la salsa i el vi dels porrons del concurs de menjar calçots, els pitets gegants del concurs de menjar calçots i els davantals del concurs de l’elaboració de la Salsa de la Calçotada de Valls.

Salses FRUITS, S&P i Castell d'Or patrocinen tots els concursos de la Gran Festa de la Calçotada de Valls del 2022 amb premis per als guanyadors de:

>36è concurs de MENJAR CALÇOTS

>34è concurs de CULTIVADORS DE CALÇOTS IGP "Calçot de Valls” inclòs el premi especial a la mota amb major nombre de calçots.

>30è concurs de SALSA DE LA CALÇOTADA DE VALLS

Per a més informació sobre la Gran Festa de la Calçotada entreu al web: festacalcotadavalls.cat.

 

VALLS · 18 DE GENER DE 2022