En marxa la Ruta de Tapes de les Decennals 2021+1

En marxa la Ruta de Tapes de les Decennals 2021+1

>18 restaurants de Valls oferiran degustacions maridades amb cervesa i vi del 28 de gener al 6 de febrer

>Les tapes tenen un preu de 3,5€ i inclouen una cervesa Estrella Damm o una copa de vi o cava de Raventós Codorniu

>Pep Moreno, xef vallenc amb Estrella Michelin, és l’ambaixador de la Ruta

210119Decennals

220128Decennals2220128Decennals1

Òscar Peris, tinent d’alcalde i regidor de comerç i turisme de Valls, ha obert l’acte destacant que “iniciatives gastronòmiques com aquesta dinamitzen un sector tant important com és el de la restauració i és una mostra que ens en estem sortint.”

Com ha comentat Joan Mira, president de l’AEH Valls: “aquesta és la primera activitat que organitzem des que formem part de la Federació AEHT”. I ha volgut agrair la participació dels restaurants que avui han estat presents a la Plaça amb la seva tapa.

Els restaurants que participen a la ruta són:

Organolèptics, Ecliss, Planeta Kasteller, Cítric Bar Restaurant, Bar Restaurant Luga, La Pèrgola Cafeteria, Floristeria Cafeteria Moments, Tropicana, Julià Mallol Restaurant, Restaurant Ca l’Àngel, 9K de Valls, La Taverna del Xon Colla Joves, Cafeteria Clàssic Avenir, Portal 22, La Licorera, Rústic Bar Restaurant, Néctar de Valls, Bar La Cantonada.

Carlos Antonio Ferrer, gerent de zona de Raventós Codorniu, ha destacat que “una bona ruta no s’entendria sense un bon vi o un bon cava. I aquest és el nostre granet de sorra.”

Albert Vernet Asensio, coordinador d'equip Canal hosteleria Tarragona d’Estrella Damm, ha parlat de la seva vinculació amb la ciutat des de la vessant castellera: “ sempre hem apostat per la ciutat i avui encara més col·laborant amb la ruta gastronòmica de les Decennals.”

Pep Moreno ha tancat l’acte parlant del producte de proximitat que des la humilitat fa la volta al món i representa a un territori gastronòmic com Valls, referint-se al calçot. “Gràcies per comptar amb mi i enhorabona a tots els restauradors que per mi són sinònim d’esforç i perseverança”.

Des de l’organització es destaca la bona acollida que la iniciativa ha tingut entre els restauradors i agraeix la seva complicitat i participació activa.

Les tapes participants es podran consultar al web de l’AEHT: www.aeht.es/jornades-gastronomiques/

 

VALLS · 19 DE GENER DE 2022