L’Escola de Música Robert Gerhard organitza una nova edició del taller música en família

L’Escola de Música Robert Gerhard organitza una nova edició del taller música en família

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix un nou Taller de música en família per a infants d’entre 12 mesos i 3 anys en sessions acompanyats de les mares i els pares. Com ja és habitual, el taller té una durada de cinc sessions, que es realitzen en dos torns, segons les edats dels nens i les nenes. 

Cada curs, s’ofereixen tres tallers, que són independents entre ells, un a la tardor, un a l’hivern i un a la primavera. Aquest és el segon taller que s’ofereix enguany i tindrà lloc del 4 al 29 de març a les dependències de l’escola Eugeni d’Ors.

Les inscripcions, que es poden realitzar en línia o bé presencialment, estan obertes des del divendres 18 de febrer fins a omplir totes les places disponibles. Tota la informació es troba disponible al web de l’escola www.escolamusicavalls.cat

L’escola fa deu anys que ofereix aquests tallers, amb la clara voluntat d’oferir un entorn musical a totes les franges d’edat de la població. I, en aquest cas, per propiciar el viure el fet musical en un entorn tranquil, potenciant al màxim la relació afectiva maternofilial i paternofilial a través de la cançó i el joc musical.

Inicialment, les sessions van estar conduïdes per les especialistes M. Josep Besson i Marina Font i, des de fa uns anys, van a càrrec de la professora de l’escola, Mireia Besora.

220221tallermsicanadons Foto: Mar Bernàldez

VALLS · 21 DE FEBRER DE 2022