El dijous 10 de març arrenca una nova edició de l’Espai de l’Estudiant a Valls

El dijous 10 de març arrenca una nova edició de l’Espai de l’Estudiant a Valls

>Enguany aquest saló de la formació, pioner de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, torna a ser presencial després de la suspensió del 2020 i l’edició virtual del 2021

Prop de 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut, serveis, etc. es donaran cita durant dos dies a la capital de l’Alt Camp. Dos dies especials en els que Valls tornarà a exercir també de capital de la formació acollint també la visita de prop de cinquanta instituts i escoles de les nostres comarques, un èxit total de convocatòria i més pensant en les dificultats i incerteses que hi han hagut fins assolir aquesta vint-i-dosena edició. En els dos casos, però especialment en el dels visitants, una xifra que diu molt del compromís de les educadores i dels educadors que acompanyen el jovent en aquest procés tan fàcil i alhora tan complicat de la tria d’estudis, en una de les primeres fires presencials que es fan en mig de la pandèmia que tots voldríem ja superada definitivament. També la incorporació de nous expositors és un símptoma de la potència d’aquest saló i, tot i que algun dels centres habituals enguany no hi podran ser, els que ho fan tenen ganes de retrobar a Valls els futurs estudiants però també els amics que s’han anat fent després de més de vint anys d’Espai de l’Estudiant.

220222EspaiEstudiantCartell

En aquesta edició l’Espai de l’Estudiant ha recuperat la presencialitat i compta novament amb totes les universitats catalanes, les públiques però també les privades, i la pràctica totalitat dels instituts de formació professional més innovadors i dinàmics de la demarcació, el que suposa per als organitzadors, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, depenent de l’Institut d’Estudis Vallencs, un gran suport i estímul després d’un període ple d’incerteses. Aquesta oferta es complementa amb tot un ventall de centres que cobreixen gairebé tots els interessos i les propostes formatives i professionals en els diferents àmbits (artístic, disseny, idiomes, món empresarial,  món audiovisual, àmbit digital, serveis a la joventut, eines per sortir a l’estranger...), per donar resposta a les expectatives dels visitants, així com també amb la presència del Consell Interuniversitari de Catalunya, dels Serveis Educatius del Departament d’Educació, de les Oficines Joves de la Direcció general de Joventut, del Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Valls.

Així doncs, a partir del dijous 10 a les 9 del matí, totes aquestes opcions estaran presents a Valls durant dos dies definits per l’organització com a “intensos”. 

Com és tradicional, els matins del dijous i del divendres es reserven exclusivament a les visites dels centres educatius. La tarda del dijous 10 de març, de 15:30h a 19h, l’Espai de l’Estudiant s’obre també al públic en general, que el podrà trobar a la Sala Kursaal de Valls, a la carretera de Barcelona, s/n d’aquesta ciutat. L’Espai de l’Estudiant disposa de la web www.espaiestudiant.cat on es poden consultar tots els centres expositors d’aquesta fira que enguany assoleix ja 22 edicions.

El dijous a les 10 del matí es farà una visita institucional per tots els estands de l’Espai de l’Estudiant.

 

VALLS · 22 DE FEBRER DEL 2022