L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania avança l’horari d’obertura, a partir del dimarts 1 de març

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania avança l’horari d’obertura, a partir del dimarts 1 de març

> L’atenció al públic, també amb cita prèvia, serà de 9 a 13 hores

Des del dia 1 de març l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Valls ampliarà l’atenció al públic a les 9 del matí, no a les 10 hores com es feia fins ara, i tancarà a les 13 hores. Per accedir-hi, és imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de la plataforma, on es pot escollir de manera ràpida els dies i hores disponibles que més s'ajustin a les seves necessitats. 

Per a fer-ho, la persona només caldrà que accedeixi a la plataforma citaprevia.valls.cat disponible des del portal web i des d'allí, seguir les instruccions, per escollir el dia i la franja horària per concertar la visita. També es pot sol·licitar cita a través del telèfon 977 636 010 però, amb l'objectiu d'alliberar al màxim les línies telefòniques, només s'ha d'usar aquesta opció si és del tot imprescindible. 

D’aquesta manera, l’horari d’atenció al públic de l’OAC és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous també en horari de tarda de 17 a 19:30 hores . Per altra banda,es recomana de manera generalitzada als ciutadans que utilitzin els serveis de tramitació online disponibles a la Seu Electrònica.

 

>Plataforma de Cita Prèvia amb l'OAC. Concerta visita

 

VALLS · 28 DE FEBRER DE 2022