Valls engega una primera campanya d’ajuda humanitària urgent a la població d’Ucraïna

Valls engega una primera campanya d’ajuda humanitària urgent a la població d’Ucraïna

Es recolliran aliments, roba per a la llar, productes d’higiene personal i material mèdic de primera necessitat

> Les aportacions de material es poden fer fins al 10 de març al pavelló municipal Xavi Tondo i a l’Ajuntament

220302reuniovoluntarisucraina2

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls i l’Ajuntament, davant la situació d’emergència humanitària a causa de la invasió d’Ucraïna per part de la Federació Russa, han impulsat una primera campanya d’ajuda humanitària amb caràcter urgent de suport al poble ucraïnès. Amb el lema «Valls amb Ucraïna», el consistori i els voluntaris de protecció civil de la ciutat fan una crida a les vallenques i vallencs a sumar-se a la iniciativa i a donar aliments, roba per a la llar, material mèdic de primera necessitat i productes d’higiene personal.

En concret, fins al 10 de març els ciutadans podran fer les seves aportacions de material en dos espais: pavelló municipal Xavi Tondo i Volpini (passeig President Tarradellas, 2), tots els dies de 8h a 21h; i a l’Ajuntament (Plaça del Blat, 1) tots els matins, de dilluns a divendres de 9h a 13h i, també en horari de tarda, els dimarts i dijous de 17h a 19.30h. La campanya s’emmarca en les diferents iniciatives que s’estan impulsant arreu de Catalunya a través de la Coordinadora Operativa d’Associacions de Voluntaris de Protecció Civil en col·laboració amb el Consolat General d’Ucraïna a Barcelona que garantirà l’enviament del material a la població afectada per la guerra.

El material prioritari a fer arribar és el següent:

Aliments: conserves de llauna (NO pots de vidre), fruits secs, xocolata sense llet, barretes energètiques, galetes, te i cafè.

Roba per a la llar: sacs de dormir, matalassos inflables, mantes, tovalloles i roba de llit.

Material mèdic de primera necessitat: aigua oxigenada, benes, cinta esparadrap i tiretes.

Productes d’higiene personal: detergents, sabó, xampú, màquines d’afaitar, tovalloletes humides, pasta i raspalls de dents.

 

 Ucraïna corregit

VALLS · 2 DE MARÇ DEL 2022