Vallsgenera ofereix assessorament de la nova convocatòria d’ajuts per a la digitalització d’empreses

Vallsgenera ofereix assessorament de la nova convocatòria d’ajuts per a la digitalització d’empreses

> A partir del 15 de març les empreses que tenen una plantilla d’entre 10 i 49persones, podran sol·licitar la subvenció vinculada al Programa Kit Digital

El proper dimarts 15 de març, s’obrirà la convocatòria d’ajuts per al foment de la digitalització de les empreses. Des de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera, es dona informació sobre el programa i s’ofereixacompanyament a aquelles empreses que necessitin suport per a demanar la subvenció. L'assessorament el dona el departament d'empresa de Vallsgenera i les persones interessades poden trucar al 977 61 20 10 o enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’aquesta manera, els negocis que tenen una plantilla d’entre 10 i menys de 50 persones, podran demanar aquesta subvenció que està lligada al Programa Kit Digital. Es tracta d’una convocatòria impulsada pel Govern d'Espanya, en el marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització de PIMEs 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

El Programa Kit Digital és una iniciativa que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital de les empreses. Estan dirigits a PIMES i autònoms que volen posar en marxa projectes de transformació digital, finançats a través dels fons Next Generation EU de la Unió Europea. 

En el segment de les petites empreses, les que tenen entre 10 i 49 persones a la plantilla, l’import del “bo digital” amb l’objectiu de digitalitzar els negocis pot arribar fins a un màxim de 12.000 €. Les diferents solucions de digitalització que es pretenen cobrir són: gestió de processos (6.000€); gestió de clients (4.000€); business intelligence i analítica (4.000€); gestió de xarxes socials (2.500€); lloc web i presència a internet (2.000€); comerç electrònic (2.000€); factura electrònica (1.000€); serveis i eines d’oficina virtual (250€), comunicacions segures (125€) i ciberseguretat (125€).

El termini de presentació de les sol·licituds és de sis mesos, per tant, comença el 15 de març a les 11:00 hores i finalitza al 15 de setembre de 2022 a les 11:00 hores. Es concediran les subvencions de forma directa i sota l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds i en disposició de crèdit suficient. 

>Descarregar les bases

 

VALLS · 8 DE MARÇ DE 2022