Les Bambolines del Teatre Principal s’obren per les escoles de Valls

Les Bambolines del Teatre Principal s’obren per les escoles de Valls

Els dies 28, 29 i 31 de març, l’alumnat de 4t de primària de la ciutat descobreixen, un any més, els racons del Teatre Principal amb les visites teatralitzades interpretades pel Grup del Teatre Principal (GTP). Aquesta, és una activitat inclosa dins el Servei Educatiu de la programació estable dels Teatres de Valls d’aquest primer semestre.

Es faran un total d’onze sessions, en que hi participaran gairebé uns 300 nens i nenes de les escoles Baltasar Segú, la Candela, Claret, Cor de Maria, Eladi Homs, Enxaneta, Eugeni d’Ors i el Lledó. Amb la visita, l’alumnat coneixerà la història que amaguen els diferents espais i racons del Teatre Principal, saber quins són els preparatius d’una obra i viure des de dins com es desenvolupa cada representació.

La visita teatralitzada és interpretada pel Grup del Teatre Principal

Es faran un total d’onze sessions, els dies 28, 29 i 31 de març

El coliseu vallenc és el segon teatre més antic de Catalunya que ha conservat la seva estructura arquitectònica. Va ser construït entre el 1845 i el 1851 per l’arquitecte Ignasi Jordà i decorat pel pintor i escenògraf Josep Planella. L’any 1882, l’arquitecte Lluís Homs en va cloure la façana.

El GTP actualment és l’entitat resident al Teatre Principal i en el curs de l’any desenvolupa, com a projectes estables, el Ball de Vells per la Festa Major de Sant Joan i Els Pastorets Principals de Valls durant el cicle de Nadal; a més de diversos projectes escènics a cada temporada teatral.

220315Bambolines 2021

VALLS · 29 DE MARÇ DE 2022