La calçotada es promociona al Mercat del Ram de Vic

La calçotada es promociona al Mercat del Ram de Vic

>Gràcies a la col·laboració entre la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç de Valls i la I.G.P. Calçot de Valls, la Calçotada serà present al Mercat del Ram de Vic. 

>Els dies 9 i 10 d’abril se serviran fins a 500 degustacions. 

Els calçots i la Gran Festa de la Calçotada cobraran protagonisme a la ciutat de Vic, concretament al Mercat del Ram, aquest cap de setmana, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril. 

En el marc de la col·laboració entre l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç de Valls i la I.G.P Calçot de Valls per la promoció de La Calçotada, aquesta tindrà un espai de promoció al Mercat del Ram de Vic. Concretament, se serviran 500 racions de calçots i salsa. A més, es farà demostració de cuita de calçots, tot promocionant la gastronomia vallenca i la ciutat de Valls. 

El Mercat del Ram de Vic 

Del 8 al 10 d'abril, la ciutat de Vic torna a celebrar el tradicional Mercat del Ram amb una extensa programació d’activitats relacionades amb el sector agroramader i amb múltiples propostes lúdiques i comercials. Aquest és un dels mercats més històrics i amb més participació de visitants d’arreu de Catalunya. El mercat vol ser un punt de trobada per al sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania, amb propostes lúdiques i comercials. L'activitat s'estendrà arreu de la ciutat. Aquest any el mercat promociona diferents gastronomies del territori i entre elles, la Calçotada de Valls tindrà un espai de promoció, demostració i degustació. 

El calçot i La Gran Festa de la Calçotada, projecció nacional i internacional

El fet de poder participar en esdeveniments com aquest, donen al Calçot i a la gastronomia local un posicionament i una promoció molt útil per a les empreses i per la ciutat de Valls. Totes les empreses productores i de serveis que tenen vinculació amb la Calçotada en surten beneficiades. La col·laboració l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç de Valls i la I.G.P. Calçot de Valls i la promoció conjunta que fan de la Calçotada, fa que aquesta tradició gastronòmica cada cop sigui més ben valorada i ajuda a la promoció de la ciutat i les seves tradicions.

 

VALLS · 6 DA'BRIL DE 2022