L’Ajuntament de Valls programa un cicle de tallers per acostar la ciència als nens i les nenes de 4 a 12 anys

L’Ajuntament de Valls programa un cicle de tallers per acostar la ciència als nens i les nenes de 4 a 12 anys

> El Pla Educatiu d’Entorn ofereix aquesta nova activitat didàctica i lúdica de manera gratuïta els dissabtes 7, 14 i 21 de maig

220427Educaici

‘Setciències’ és el nom del nou cicle d’activitats de ciència al carrer organitzat per l’Ajuntament de Valls per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys. La regidoria d’Educació i Política Lingüística, per mitjà del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), organitza aquesta activitat els dissabtes 7, 14 i 21 de maig amb la intenció d'acostar la ciència als nens i les nenes a través de tallers dinàmics que els permetran aprendre i alhora divertir-se.

Aquests tallers són activitats gratuïtes obertes a totes les famílies i neixen amb la intenció d'oferir noves propostes de lleure educatiu i familiar a Valls que despertin en els xiquets i les xiquetes l’esperit crític i la curiositat per la ciència i l'experimentació. Els tallers es faran els dies 7 i 21 de maig a la plaça del Museu Casteller, i el dia 14 als Arcs de Ca Magrané. Cada dissabte hi haurà un taller per a cadascuna de les dues franges d'edat a les quals va dirigida la proposta: un per a nens i nenes de 4 a 7 anys i l’altre per als de 8 a 12 anys.

Els tallers de ‘Setciències’, dinamitzats per l’empresa Funbrain, començaran tots a les 11:00h i finalitzaran a les 12:30h. Es faran en els espais públics a l’aire lliure per ser més visibles i engrescar a la participació per a altres dies programats. Són gratuïts però cal inscripció prèvia trucant al telèfon de l’Oficina Municipal d’Escolarització, el 977 63 60 04, de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h. Les places són limitades a uns 20 participants per a cadascun dels dos tallers que es faran simultàniament cada dissabte. Tots els menors participants han de venir acompanyats d'una persona adulta.

El PEE de Valls té més activitats programades fins a final de curs, com les audicions de jazz per a alumnes de 6è que es faran properament, i també activitats durant l’estiu. Els Plans Educatius d’Entorn són una proposta educativa innovadora que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. S’adrecen a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat pels sectors socials més desafavorits.

220427Educaci2

VALLS · 27 D’ABRIL DE 2022