El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

> Les propostes inclouen una gran diversitat de cursets i activitats per a tothom

El Patronat d'Esports de Valls iniciarà el proper 9 de maig el període d’inscripcions a les diferents activitats d'estiu que proposa. L'esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la sisena edició del campus de natació. El calendari d'activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s'ofereix un abonament d'estiu, entre el 18 de juny i l'4 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats.

Seguint amb el que es va fer el passat estiu les inscripcions es realitzen online, a la plataforma Egosport que es podrà trobar a la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) per a les persones de les que disposem les dades. Per aquelles persones que no poden accedir a la plataforma poden demanar informació enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977614403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

220427pmeestiu2

Com en les darreres edicions de les propostes presentades per aquest estiu destaca l'esportiueig, activitat poliesportiva que s'adreça a infants i joves de 7 a 11 anys (nascuts/es del 2011 a 2015) en què s'inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports sempre atenent a la distància de seguretat. Pels més petits, entre 4 i 6 anys (nascuts/es del 2016 a 2018), el Patronat d’Esports ofereix el miniesportiueig, programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. Tant l'esportiueig com el miniesportiueig s'organitzen setmanalment i en 5 torns, del 27 de juny al 29 de juliol. Totes aquestes activitats es realitzaran a les instal·lacions esportives del Fornàs, on també tindran lloc els cursets de natació d'estiu per a diferents nivells i edats.

Per altra banda, també es realitzarà una nova edició del campus de natació destinat a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys (nascuts/es del 2006 a 2012) que els hi agrada la natació i les activitats aquàtiques. Durant l'activitat es treballa la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzen gimcanes aquàtiques, waterpolo, socorrisme, natació sincronitzada i natació amb aletes, entre altres activitats i esports recreatius.

El Patronat d’Esports també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d'activitats d'estiu per a tots els seus abonats i abonades que hauran de seguir reservant les places online a la plataforma Egosport i que inclouran activitats com TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d'altres. Com a novetat d’enguany es podrà gaudir del nou espai exterior per a fer activitats de condicionament físic i de força. 

També se segueix oferint el tastet d’estiu per a qui es vulgui iniciarà les activitats com el Ioga-iyengar i la gimnàstica hipopressiva. La matronatació per a embarassades, l'activitat aquàtica per a nadons, són altres activitats que el Patronat d’Esports proposa durant la temporada d'estiu. 

VALLS · 28 D’ABRIL DE 2022