La passarel·la "Valls Viu la Moda" presentarà les noves tendències al Pati

La passarel·la "Valls Viu la Moda" presentarà les noves tendències al Pati

Els comerços de Valls sortiran al carrer el pròxim dissabte 14 de maig per fer un tast del que es portarà aquesta temporada

Com a novetat, després de la desfilada hi haurà música amb Loren i també Food Trucks

220502Pressupostos

El Pati serà l’escenari d’una nova edició de la "Valls Viu la Moda" amb la tradicional desfilada de moda i tendències, en aquest cas per la primavera-estiu 2022. La iniciativa, organitzada per l'equip de Valls Viu la Moda amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, tindrà lloc el pròxim dissabte 14 de maig a partir de les 9 del vespre. Així, moda infantil, moda juvenil, moda home-dona, joieria, sabateria i complements agafaran el protagonisme de la gran festa de la moda a Valls.

La passarel·la de moda presentarà amb els diferents passis les novetats de la primavera i estiu 2022, amb vàries posades en escena i coreografies, i de la mà d’una desena d’establiments del municipi: Nardo, Pluvinet, Cortés, Nina Mond, Peuets, Piñas Joieria, Chic Bebé, Maverick, Concrete i Positivo Man. En l’esdeveniment també hi col·laboren l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada i l'agència artística Loren amb la sonorització i il·luminació.

Aquest any com a novetat, quan finalitzi la desfilada (aproximadament a les 22:30 hores), continuarà la festa amb Loren, que serà l’encarregat de posar música fins a la una la matinada. A banda de la música, també hi haurà Food Trucks amb begudes i menjar.

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, ha destacat la importància que té per al comerç la represa d'activitats promocionals com el Valls Viu la Moda que, a causa de la pandèmia, no s'havia pogut celebrar des de l'any 2019.

 

VALLS · 5 DE MAIG DE 2022