L’Ajuntament de Valls posa en marxa la nova campanya comercial “Vine a plaça, compra al mercat”

L’Ajuntament de Valls posa en marxa la nova campanya comercial “Vine a plaça, compra al mercat”

> Es tracta d’una iniciativa que pretén la dinamització del Mercat de la Fruita i de la Verdura així com dels comerços de l’entorn

>Consultar les bases

La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls endega la nova campanya comercial “Vine a plaça, compra al mercat”, que es va iniciar el 4 de maig i s’allargarà fins al 2 de juliol, amb l’objectiu de dinamitzar les parades del Mercat de la Fruita i de la Verdura i els establiments que es troben en l’entorn del mercat. Per participar-hi, cal fer sis compres en diferents parades i comerços adherits a la campanya i segellar i emplenar la butlleta de la campanya. Es pot guanyar una de les 20 cistelles amb productes de temporada valorades cadascuna en més de 100€; o un dels 3 carretons d’anar a comprar plens de productes de temporada valorats en més de 200€.

220510Mercat

Els establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes i les segellaran quan el client faci una compra mínima de 5€. Per entrar al sorteig cal omplir tots els segells en tres parades del mercat i tres comerços de l’entorn del mercat i dipositar la butlleta emplenada a la urna situada a la Oficina de Turisme, carrer de la Cort, 3, en horari de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 hores de dilluns a dissabte i diumenge de 10 a 14 hores.

El sorteig de la iniciativa “Vine a plaça, compra al mercat” es farà el 6 de juliol a l'Oficina de Turisme. Les persones guanyadores s'enduran un carretó d’anar comprar o una cistella amb productes de les parades del Mercat de la Fruita i la Verdura i dels comerços de l’entorn del Mercat.  A més, els 500 primers participants s’enduran un davantal del Mercat de Valls. 

Poden adherir-se a la promoció totes les parades del Mercat de la Fruita i de la Verdura i els comerços que es troben en l’entorn del mercat situats al Barri Antic de Valls. Per adherir-se a la promoció com a establiment/parada participant, cal enviar un correu electrònic sol·licitant l’adhesió a la Regidoria de Comerç, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els establiments comercials i parades del mercat podran inscriure’s fins el 20 de maig.

220510Cartell Mercat

VALLS · 10 DE MAIG DE 2022