L’Ajuntament de Valls inicia treballs de manteniment de carrers a diversos sectors del Polígon Industrial

L’Ajuntament de Valls inicia treballs de manteniment de carrers a diversos sectors del Polígon Industrial

> S’està actuant de manera intensiva al llarg de 5 quilòmetres de vials dels carrers Mas de la Perla, Blanquers, Impressors, Ebanistes, Basters i Fusters

> A més de la neteja de voreres i la retirada de deixalles, també s’efectuen podes de manteniment d’arbres

220512millorespoligonindustrial 0

L’Ajuntament de Valls ha iniciat aquesta setmana els treballs intensius de neteja i manteniment de diversos carrers del Polígon Industrial. Els Serveis Municipals de Manteniment estan actuant en sis dels principals vials de la zona industrial, amb uns treballs que afecten a més de cinc quilòmetres, amb la neteja de voreres i marges, la retirada d’escombraries i, a la vegada, la poda dels arbres de tot l’àmbit.

En concret, es concentren als carrers Mas de la Perla, Blanquers, Impressors, Ebanistes, Basters i Fusters. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha visitat aquesta setmana les obres que s’allargaran durant tot el mes de maig i que han començat pel carrer Mas de la Perla. Precisament en aquest vial s’ha recuperat una vorera de gairebé 10 metres d’ample que havia desaparegut sota herbes, runa i deixalles. A la vegada, també s’actuarà amb la poda de manteniment dels nombrosos arbres que hi ha en aquest àmbit del polígon industrial, així com la reparació de tapes de serveis públics.

Aquesta és una de les actuacions previstes per l’Ajuntament per la millora del polígon industrial i que se suma a les obres de modernització de l’enllumenat que, en els seus treballs previs, ja s’han iniciat i, a la vegada, l’asfaltatge del carrer Curtidors i un tram d’Artesans que s’executaran durant aquest any. Aquest conjunt d’obres forma part dels programa d’inversions i de manteniment acordat entre l’Ajuntament de Valls i l’Associació d’Empresaris per a la millora urbanística del polígon industrial.

 

VALLS · 12 DE MAIG DE 2022