El Casal d’Estiu Municipal de Valls s’allargarà enguany fins al 12 d’agost

El Casal d’Estiu Municipal de Valls s’allargarà enguany fins al 12 d’agost

El casal tornarà a ocupar l’Escola Baltasar Segú a partir del 27 de juny i estarà dinamitzat pel Cau i l’Associació Trèvol.

Un any més torna el casal d'estiu municipal de Valls a l'Escola Baltasar Segú de la mà dels joves monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau) i de l’Associació Trèvol, entre els dies 27 de juny i 12 d’agost, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anys. Enguany, com a novetat, el casal s’oferirà durant la primera quinzena d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar. I com l’any passat, el casal serà inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional, adaptant les activitats perquè tothom que hi participi les pugui realitzar.

El casal d'estiu treballa per projectes i es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé i al mateix temps estimular l’aprenentatge. Amb aquesta voluntat formativa, la regidoria d’Educació i Política Lingüística ofereix la possibilitat de gaudir d'un seguit d'activitats pròpies de l'estiu com les activitats d'aigua, les sortides i el desenvolupament de projectes triats per als nens i nenes, tot centrat en l'educació i en el lleure i conduït per un equip de monitors i monitores amb molts anys d'experiència. L’horari del casal serà de 9:00 a 13:00h, amb possibilitat de serveis d’acollida de 8:00 a 9:00h i de 13:00 a 14:00h.

Les inscripcions són telemàtiques i s’han de fer directament al Cau (casaldestiuvallsa partir d’aquest divendres dia 27 de maig i fins a l’inici del casal, i a l’Associació Trèvol (associaciotrevol), que serà qui dinamitzarà el casal també fins a l’agost i que ja té obertes les inscripcions en la seva pàgina web. A partir del 27 de juny, una vegada ja hagi començat el casal, les inscripcions es podran fer presencials a la mateixa Escola Baltasar Segú. 

El període d’inscripcions es mantindrà obert mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana. Tota la informació sobre horaris, preus i activitats es pot trobar en les pàgines web de les dues entitats. Amb tot, les famílies que tinguin dificultats per fer la inscripció en línia o qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

220524CARTELL casaldestiumunicipal

VALLS · 24 DE MAIG DE 2022