Valls promou la millora de la salut emocional entre la ciutadania

Valls promou la millora de la salut emocional entre la ciutadania

> Una sèrie de xerrades informatives donarà a conèixer la nova figura professional de la psicòloga comunitària

L’Ajuntament de Valls i l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Valls Urbà han organitzat una sèrie de xerrades informatives sobre salut emocional que tenen per objectiu presentar les psicòlogues comunitàries del Centre d’Atenció Primària (CAP), una figura professional de nova implantació. La mateixa xerrada es realitzarà entre el 30 de maig i el 7 de juny en sis espais diferents: quatre a la ciutat de Valls, una a Picamoixons i una altra a Fontscaldes. 

Aquestes xerrades estan dirigides a tota la població, però especialment a les persones majors de 65 anys. S'explicaran les funcions d’aquesta nova figura professional, la referent de benestar emocional i comunitari, i d'una manera amena es parlarà de què és la salut mental, per trencar tabús sobre les malalties mentals, i es respondran les preguntes que puguin sorgir al respecte, tot plegat amb l’objectiu final de millorar la salut mental de la ciutadania.

Les sis xerrades es faran en les dates següents:

-Dilluns 30 de maig, 16:15h, local de l’AVV de les Vivendes de la Colla Vella

-Dilluns 30 de maig, 18:00h, local social de Picamoixons

-Dimarts 31 de maig, 10:00h, sala d’actes del Centre Cívic

-Dimecres 1 de juny, 10:00h, sala d’actes de Vallsgenera

-Dimarts 7 de juny, 16:00h, local de l’AVV dels blocs Alt Camp

-Dimarts 7 de juny, 18:00h, sala parroquial de Fontscaldes

Aquestes sessions estan organitzades per la regidoria d’Acció Comunitària, a través del Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva (PLACI), el Centre Cívic de Valls i l’ABS Valls Urbà de l’Institut Català de la Salut.

 

VALLS · 25 DE MAIG DE 2022