Xerrada sobre consum responsable i estalvi energètic al Centre Cívic de Valls

Xerrada sobre consum responsable i estalvi energètic al Centre Cívic de Valls

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la seu del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Vallsgenera i la Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l’Ajuntament de Valls

La Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l’Ajunatment de Valls juntament amb l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han organitzat dues sessions informatives relacionades amb qüestions del medi ambient que es desenvoluparan al Centre Cívic de Valls.

Per una banda, el pròxim dimecres 8 de juny tindrà lloc la xerrada «Consum responsable i estalvi energètic. La cooperativa Som Energia», serà a les 19 hores al Centre Cívic de Valls. La sessió anirà a càrrec de Carles Barberà, soci de Som Energia, que explicarà quines són les causes actuals de l’increment del preu de l’energia i informarà sobre algunes pautes de consum per tal de reduir la factura i l’impacte de la nostra petjada ecològica.

Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les activitats principals amb les que treballa són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. L’entitat està compromesa a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable. 

Per altra banda, per dimarts 5 de juliol, s’ha organitzat el taller «Balcons verds: La biodiversitat a casa teva», que també tindrà lloc a les 19 hores al Centre Cívic de Valls. La sessió, a càrrec de Toni de la Torre, tècnic de Medi Ambient de la URV, planteja crear a casa (balcons, terrasses o jardins), un punt verd que fomenti la biodiversitat dins de la ciutat. També donarà consells pràctics, recomanarà espècies vegetals adients per plantar, i quins tractaments naturals i mètodes de lluita biològica es poden fer servir per tal d’evitar l’ús de plaguicides i insecticides clàssics. En finalitzar el taller les persones assistents rebran un obsequi.

220601CARTELL xerradaestalvienergtic

220601CARTELL balconsverds

Per assistir a les sessions informatives cal inscripció prèvia per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucant al 977 609 849, o bé via WhatsApp al número 630 475 980.

 

VALLS · 2 DE JUNY DE 2022