«Tast a la plaça», degustació gastronòmica i de vi i vermut a la plaça de l’Oli

«Tast a la plaça», degustació gastronòmica i de vi i vermut a la plaça de l’Oli

> La iniciativa tindrà lloc dijous 16 de juny a les 20 hores

Aquest dijous 16 de juny es celebrarà la primera edició de «Tast a la plaça», una iniciativa que proposa una degustació de quatre platets maridats amb vi i vermut. L’esdeveniment tindrà lloc a les 20 hores a la plaça de l’Oli. La idea és impulsada per diferents establiments de l’entorn d’aquesta emblemàtica plaça del Centre Històric i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i també de l’entitat Comerç de Valls.

«Tast a la plaça» està organitzat concretament per 17 establiments: Cansaladeria Alfons Bonet, Cansaladeria Ferré, Cansaladeria - Xarcuteria Queralt, Ca la Vicky, Calçats Alentorn, Disbo Vives, Ditec, El Safareig, Farmàcia Viscasillas, Guaci Guaci, Heura Musa, La Providència Taverna, L'Aparador Arquitectes, Magatzem del Vermut, Pa i Degustació Manel, Peixateria Vidal, i Pollastreria Cansaladeria Paqui Güell. Els comerços hi col·laboren proporcionant els aliments, el vi i el vermut, cuinant els platets o aportant algun producte per una cistella que es sortejarà entre totes les persones participants.

Els tiquets ja estan a la venda a l'Oficina de Turisme, carrer de la Cort, 3, a un preu de 10 €. Es poden adquirir en horari de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 hores de dilluns a dissabte i diumenge de 10 a 14 hores. La iniciativa «Tast a la plaça» neix amb la intenció de que es pugui realitzar en diferents places de Valls amb l’objectiu de promoure la ciutat i els seu comerç.

220613CARTELL tastalaplaa

VALLS · 13 DE JUNY DE 2022