Valls amb la Mariona, finalista del programa musical Eufòria

Valls amb la Mariona, finalista del programa musical Eufòria

> Divendres dia 17 es podrà seguir el concurs en directe a través d’una pantalla gegant instal·lada a la plaça del Blat 

Aquest divendres 17 de juny, a partir de les 22 hores a la plaça del Blat, l'Ajuntament de Valls instal·larà una pantalla gegant perquè tothom qui vulgui pugui seguir el programa Eufòria en directe i donar tot el suport a la vallenca Mariona Escoda, finalista del concurs musical. Està previst que diversos mitjans de comunicació connectin amb la plaça del Blat de Valls per seguir la última gala i gran final d'Eufòria. A partir de les 21:30 hores, abans de connectar amb el programa en directe, es passaran vídeos de les millors actuacions de la Mariona en les diferents gales d’Eufòria.

Mariona Escoda

La vallenca, nascuda al 2001, ha estat vinculada al món de la música des de ben petita, i s’ha formant en cant clàssic, cant modern, violí i piano. Actualment compagina la música amb els seus estudis universitaris en logopèdia. Escoda, als 12 anys ja actuava com a cantant solista i violinista en grups musicals, i als 13 va guanyar el concurs de cant «Nadales Tolmos» a nivell dels Països Catalans. A partir d’aquí, ha format part de vàries formacions com a cantant solista i ha col·laborat amb diferents músics, productores i varis programes de ràdio i televisió.

Als 16 anys es va introduir en el món del teatre musical a nivell nacional, i als 17 en concerts de gran format com «Mamapop». Ha cantat en diverses gales, actes benèfics i concerts a veu i piano arreu del territori català. Ha protagonitzat videoclips com el de la cançó «Mil sabors», d’una campanya per promocionar la fruita de Catalunya, o «Don’t stop me now» en motiu de Reus Capital de la Música 2018.  També ha posat la seva veu en l’actual i oficial «Himne de la Colla Vella dels Xiquets de Valls» i en el documental «The stone circle» produït als Estats Units.

Quan tenia 18 anys va publicar el seu primer single «8 de Març» composat en motiu del Dia internacional de la Dona, amb la lletra de l’escriptora i poetessa Maria-Mercè Marçal. Als 20 anys publica el seu primer treball discogràfic «Tal com havia de ser», que s’estrena al Teatre Principal de Valls dins de la programació de les Decennals 21+1.

Més informació

Eufòria

"Eufòria" és el concurs musical de TV3 en què 16 concursants han competit per convertir-se en el millor nou o la millor nova cantant de Catalunya. Però això no vol dir, només, cantar bé com a solista, també significa tenir presència escènica, carisma i saber treballar en equip. El resultat d'aquesta feina d'equip l’hem pogut veure durant les últimes setmanes cada nit de divendres a TV3, quan les i els concursants han pujat a l'escenari d'"Eufòria" per enfrontar-se i col·laborar entre ells en una competició mai vista a televisió. Aquest divendres 17 de juny arriba l’últim dia del concurs amb tres finalistes: Triquell, Mariona i Núria. Qui serà el guanyador o guanyadora d’aquesta primera edició d’Eufòria?

Més informació

 

220616MarionaEscoda

VALLS · 16 DE JUNY DE 2022