Juliol cultural amb circ i música al Convent del Carme

Juliol cultural amb circ i música al Convent del Carme

> Els cicles Juliol Circense i En Viu portaran espectacles i concerts en aquest espai patrimonial durant 7 jornades

>Consultar programa

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Valls organitza un any més un juliol ple de cultura i ho fa amb els cicles Juliol Circense i En Viu que es podran gaudir al Claustre del Convent del Carme. Primer serà el torn del circ amb la programació del Juliol Circense que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol. Mentre que la música del cicle En Viu arribarà el 19, 20, 21 i 22 de juliol.

JULIOL CIRCENSE

El Juliol Circense és el cicle cultural d’estiu cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret. En aquesta edició els espectacles que pujaran a l’escenari del Claustre del Convent del Carme, a les 22 hores i amb accés lliure, són: Trenzadas, de Sofia Demicheli, Veronica Capozzoli i Linda de Berardinis (12 de juliol); El gran final, de Bucraá Circus (13 de juliol), i The legend, de El Gran Dimitri (14 juliol).

 

> Sofia Demicheli, Veronica Capozzoli i Linda de Berardinis presenten: Trenzadas

   Dimarts 12 de juliol

Espectacle de circ per a tots els públics que, amb humor i poesia, presenta tres dones que aconsegueixen anar més enllà d’elles mateixes. Cadascuna atrapada en la seva obsessió, es descobreixen a poc a poc, aprenen a confiar les unes en les altres. El desafiament de la gravetat, mostrar la seva part més íntima, deixar-se portar per la bogeria o el joc salvatge: tot és possible quan estan juntes. Un homenatge a la sororitat, a la cooperació i al valor de la col·lectivitat com a força que mou el món.

220706trenzadasIMG 3423

> Bucraá Circus presenta: El gran final

   Dimecres 13 de juliol

Dos pallassos es retroben després de 30 anys per acabar un espectacle que va quedar interromput per l’esclat d’una guerra civil just abans del seu gran acte final. El conflicte els va obligar a seguir camins separats i a perdre el contacte. Ara, junts de nou després dels seus periples individuals, lluitant per la supervivència i amb el cos més envellit, decideixen concloure el seu "gran final". Un homenatge a l’ofici de pallasso on s’estableix diàleg amb l’espectador des de les emocions i on les paraules hi són sobreres. 

220706bucraa

 

> El Gran Dimitri presenta: The legend

   Dijous 14 de juliol

Dimitri, un geni de l’escenari segons ell, tot i de dubtosa reputació artística, s’enfronta al seu tercer treball en solitari. Impulsat pels seus escassos èxits com casi actuar en prestigiosos festivals, sales B dels millors teatres i quasi guanyar algun premi, Dimitri té un lema: «He nascut per ser una llegenda dels escenaris». Creu que en qualsevol moment algú el trucarà i li oferirà el contracte de la seva vida: actuar per un auditori amb 100.000 persones i ser recordat com una llegenda. És la història d’un antiheroi, d’un idiota, d’un perdedor que segueix lluitant pel que somia.

220706dimitri01

 

EN VIU

Per altra banda, el Claustre del Convent del Carme també acollirà les propostes musicals del cicle En Viu, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 19 al 22 de juliol, també a les 22 hores i amb accés lliure. Excepte l’espectacle del divendres que començarà a les 19 hores i s’haurà d’adquirir una entrada de 5 euros que també inclou un tast de vins. Els espectacles que s’hi desenvoluparan són: Elena Gadel i Marta Robles amb el concert “Les dones de la meva vida” (19 de juliol); Arribar i Ploure presentaran Concert Dramàtic (20 de juliol); Joan Reig portarà l’espectacle Bagatzem (21 de juliol), i l’actuació de Cristina Español i Eva Cabanes (22 de juliol).

 

Elena Gadel i Marta Robles presenten: Les dones de la meva vida

   Dimarts 19 de juliol

Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. «Les dones de la meva vida»  neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara.

220706Elena Gadel i Marta Robles

 

Arribar i Ploure presenten: Concert Dramàtic (amb molts riures i pocs plors)

   Dimecres 20 de juliol (territori creatiu vallenc)

D’en Ricard Farré i l’Àlex Pujols brota aquest espectacle musical amb un repertori de cançons originals irreverents, iròniques i afilades que recorren diferents estils musicals parlant de totes aquelles coses que envolten el dia a dia. A la música s’hi suma un fil argumental en clau de comèdia que dóna vida a quest concert dramàtic. Una barreja de cançons, comèdia i improvisació que conformen un espectacle diferent, fresc, trapella i popular.

220706MANLLEU ARRIBAR I PLOURE 69

 

> Joan Reig presenta: Bagatzem

   Dijous 21 de juliol 

El cantautor i bateria de Constantí presenta el seu segon disc signat en solitari. El «bagatzem» és on es guarda la collita, s’elabora el vi, es tiren les avellanes o s’encaixa la fruita... aquell lloc on es van a cercar les llavors i l’adob per tornar a plantar i sembrar. Recull de cançons i poemes, la majoria a la recerca de respostes que ajuden a entendre el món actual.

220706joanreigbagatzem 36 Foto Judit Sabat

 

> Cristina Español i Eva Cabanes

   Divendres 22 de juliol. A les 19 h (territori creatiu vallenc)

Duet caracteritzat per interpretar estils des de l’R&B i el neo-soul, fins al jazz i el pop, amb un toc de música electrònica. Autenticitat, energia i connexió és el que les defineix aquest projecte, format per piano, veu i sintetitzador, interpretant un repertori ampli i personal que no deixarà al públic indiferent.

 220706Foto Cristina

En aquest cas l’hora d’inici del concert s’avança a les 19 hores i per accedir-hi s’haurà d’adquirir una entrada de 5 euros que també inclou un tast de vins a càrrec de la D.O. Tarragona.

VALLS · 6 DE JULIOL DE 2021