El Mercat d’Art Jove aplegarà 14 parades de creacions i produccions d’artistes del territori

El Mercat d’Art Jove aplegarà 14 parades de creacions i produccions d’artistes del territori

La cita, impulsada pel servei municipal de Joventut 'VallsJove', serà el proper dimecres 3 d’agost, coincidint amb Firagost

> Es repetirà l’emplaçament de l’última edició: a la plaça del Museu Casteller, per poder acollir totes les parades.

El proper dimecres 3 d’agost el servei municipal de Joventut, VallsJove, impulsa una nova edició del Mercat d'Art Jove, on els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaça del Museu Casteller coincidint amb Firagost, obrirà les portes a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 21 h. 

L’èxit d’assistència de públic de les últimes edicions del Mercat d'Art Jove de Nadal, juntament amb una demanda creixent d’expositors, han estat factors determinants per a recuperar l’edició d’estiu del Mercat, que no es realitzava des de 2015. D’aquesta manera, el Mercat arriba a la seva vint-i-unenaedició, oferint un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. En aquesta edició comptarà amb un total de 14 paradistes relacionades amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. 

220728ArtJove

La ubicació del Mercat, a la plaça del Museu Casteller, té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades. La jornada estarà amenitzada musicalment per «DML Sound – discoteques mòbils Loren». Per altra banda, les persones que realitzin compres a les parades del mercat tindran un val de consum de vermut gratuït al punt de distribució de Vermut Montseta. 

Des de la regidoria es destaca que el Mercat d'Art Jove s'ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per donar-li un major relleu i notorietat. Aquest mercat és una gran oportunitat per adquirir productes de proximitat elaborats des del territori. Per aquest motiu, des de la regidoria també es vol impulsar un Mercat de km0, i animen a la població a visitar les diferents parades del Mercat.

Amb aquesta proposta, des del servei de Joventut es vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població. Un objectiu en el que hi tenen un paper fonamental els i les artistes que participen i col·laboren amb aquesta iniciativa.

 220728CartellMerrcat

VALLS · 28 DE JULIOL DE 2022