Valls celebra una nova edició de l’Esmorzar de Veremadors

Valls celebra una nova edició de l’Esmorzar de Veremadors

> L’esmorzar, impulsat conjuntament entre la Regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors de Valls, tindrà lloc dissabte 24 de setembre a la sala de ball de la Cooperativa Agrícola de Valls, situada a la plaça del Carme nº 4

El pròxim dissabte 24 de setembre tindrà lloc la quarta edició de l'Esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar, organitzat per l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç i Turisme i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12:00 hores a la sala de ball de la Cooperativa Agrícola de Valls, situada a la plaça del Carme 4.

Aquest any l’esdeveniment estrena ubicació, ja que la plaça del Blat, on es celebrava habitualment estan instal·lades algunes de les parades del mercat setmanal de fruita i verdura. 

L'activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l'actuació musical del grup La Mitja Cobla Lligabosc. El preu de l'esmorzar és de 3 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3. 

220913Esmorzar2

L’esmorzar de veremadors és una de les activitats incloses a la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Per altra banda, dins les activitats de "La Festa de la Verema", organitzada per la DO Tarragona, s’ha programat la projecció de la pel·lícula "Entre Copes", el dijous 29 de setembre, a les 20.30 h al Pati de Sant Roc de Valls. El film s'inclou dins la programació del Cine Club Valls de l'IEV d'aquest mes de setembre i abans de la pel·lícula, a les 20 h es servirà una copa de vi de la DO a les persones que hi assisteixin.

220913EsmorzarVeremador

VALLS · 13 DE SETEMBRE DE 2022