Torna el cicle “Reviu el Centre Històric”, activitats de festa i cultura al carrer tots els dissabtes

Torna el cicle “Reviu el Centre Històric”, activitats de festa i cultura al carrer tots els dissabtes

> Les regidories de Centre Històric i Cultura impulsen el programa d'activitats com a promoció del comerç de proximitat i del mercat de la fruita i la verdura

> El cicle té per objectiu dinamitzar culturalment i econòmica el nucli històric de la ciutat 

> Animacions teatral, tallers de circ, actuacions musicals, vermut swing i inflables, entre les propostes de la programació, que arrenca aquest dissabte 17 de setembre

> Consulteu el programa

Aquest dissabte 17 de setembre torna el cicle “Reviu el Centre Històric. Festa i cultura al carrer”. La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Valls, omplirà els carrers i places del nucli antic d'activitats lúdiques i familiars tots els dissabtes al matí. El projecte, impulsat per les regidories de Centre Històric i Cultura, a més de ser una aposta lúdica i festiva de caràcter estable a la ciutat, vol atreure a tots els vallencs i vallenques per redescobrir el centre històric i contribuir a la dinamització del comerç de proximitat de Valls, com també el mercat de la fruita i la verdura que ha retornat al seu espai tradicional.

Així, bona part de les activitats se celebraran a la plaça del Museu Casteller de Catalunya, espai per a vianants a tocar del centre comercial de Valls i que comunica, a la vegada, les històriques places del Blat i de l'Oli, on s'ubica el mercat setmanal de Valls. El programa del cicle inclou a més espectacles de caràcter itinerant per estendre les activitats festives a altres carrers i places del centre històric.

La nova edició del cicle arrenca aquest dissabte 17 de setembre i s’allargarà fins a finals de novembre, per omplir d'activitats d'animació i festa al carrer tots els dissabtes. El programa  inclou activitats molt diverses per a tots els públics, des d'atraccions infantils com inflables, així com activitats d'animació teatral, música o circ.

En total s’han programat una desena d’activitats que s’estendran fins al proper 26 de novembre. Entre les propostes, hi destaquen els espectacles familiars itinerants “El meu amic Brutus” de la Cia. El príncep Totilau, i “Tomasa, la Xatarrina” que la Cia. Matito presenta amb motiu del Festival Guant. També hi trobarem inflables per als més petits o “El Minigolf” que la Cia. Mumusic Circus instal·larà a la plaça del Museu Casteller de Catalunya perquè menuts i no tant menuts hi puguin participar. En l’apartat de les actuacions musicals hi posaran el ritme itinerant, per carrers i places, “Insects” d’Alea Teatre, amb música i xanques, o Stromboli Jazz Band. Finalment, un vermut swing omplirà de balladores i balladors la plaça del Museu Casteller de Catalunya en aquest cicle, que vol omplir de vida, festa i cultura el nucli vallenc.

«Reviu el Centre Històric» és una programació transversal teixida per les regidories de Centre Històric i Cultura, amb l’objectiu la dinamitzar culturalment l’activitat econòmica i comercial del nucli històric, especialment des del retorn del mercat setmanal al seu emplaçament tradicional, al cor d’aquest espai.

220915ReviuCentreHistric

Programació “Reviu el Centre Històric”, setembre – novembre

17 de setembre, 11 a 14 h

Plaça del Museu Casteller de Catalunya

Inflables

24 de setembre, 11 h

Centre Històric, itinerància

Insects, Alea Teatre

(música i xanques)

1 d’octubre, 11 a 14 h

Plaça del Museu Casteller de Catalunya

Inflables

8 octubre, 11 h

Centre Històric, itinerància

Stromboli Jazz Band

15 d’octubre, 11 h

Centre Històric, itinerància

El meu amic Brutus, Cia. El Príncep Totilau

5 de novembre, 11 a 14 h

Plaça del Museu Casteller de Catalunya

Inflables

12 de novembre, 12 a 14 h

Plaça del Museu Casteller de Catalunya

Vermut swing

19 de novembre, 11 h

Centre Històric, itinerància

Tomasa, la Xatarrina, Cia. Matito (Festival Guant)

26 de novembre, 11 a 13 h

Plaça del Museu Casteller de Catalunya

El Minigolf, Cia. Mumusic Circus

(instal·lació)

VALLS · 15 DE SETEMBRE  DE 2022