Comerç de Valls convertirà el Kursaal en un “Shopping Market” amb activitats per a tothom

Comerç de Valls convertirà el Kursaal en un “Shopping Market” amb activitats per a tothom

> Més d’una trentena d’establiments de Valls ja han confirmat la seva participació en la primera edició de la fira comercial, el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre

> El certamen, totalment gratuït, unirà en més de 3.500 m2 comerç, tallers oberts, exhibicions artístiques, activitats infantils i gastronomia

> Se sortejaran regals dels establiments participants i s’han preparat demostracions de productes

220928Shopping

Comerç de Valls organitza la primera edició del “Valls Shopping Market”, una nova fira d’accés totalment gratuït que convertirà la Sala Kursaal en un gran aparador de l’oferta comercial de la ciutat. Més d’una trentena d’establiments ja han confirmat la seva participació en aquest primer certamen que, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, se celebrarà el cap de setmana del 8 i el 9 d’octubre.

Al llarg dels més de 3.500 m2 del Kursaal, el “Valls Shopping Market” comptarà amb una àmplia programació d’activitats paral·leles repartides en quatre espais. Així, a més de l’àrea central reservada als expositors comercials, hi haurà també espai per a tallers, exhibicions, gastronomia i zona d’activitats infantils, amb inflables i un circuït de vehicles elèctrics. Al llarg dels dos dies, s’ha preparat un ampli programa d’exhibicions artístiques de música, cant, dansa o grafitis, així com activitats d’arts marcials, cura de mascotes o running en cinta.

Diversos establiments participen també en l’organització de tallers d’art i decoració floral, massatge, moda, confecció de cistelles de fruita, app i mòbil adreçat a gent gran o cura de les ungles. A més, hi haurà demostracions obertes de productes i diversos sortejos entre els assistents. La festa comercial arrencarà dissabte dia 8 d’octubre en horari de matí (11h a 14h) i tarda (16.30h i 21h) i continuarà diumenge en horari matinal.

L’accés és totalment gratuït i comptarà amb servei de bar i restaurant. Comerç de Valls vol convertir aquesta primera edició del “Shopping Market” en un nou certamen per mostrar el potencial de l’oferta de la ciutat com a eix comercial de proximitat per a tot l’Alt Camp i municipis de l’entorn. 

220928Shopping2

VALLS · 28 DE SETEMBRE DE 2022